Νέος έρωτας για πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου»

Έλα στη θέση μου

Την ωραία της περίοδο περνάει η όμορφη ηθοποιός από το "Έλα στη θέση μου"!

Με το δεξί φαίνεται πως ήρθε ο νέος χρόνος για την όμορφη ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Ο λόγος για την Πένυ Αγοραστού η οποία είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Αιτία είναι οδοντίατρος Ζώης Ζάιντ που της έχει κλέψει και την καρδιάς! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα πριν από οκτώ μήνες και την περασμένη άνοιξη ξεκίνησαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, ωστόσο, συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και ελάχιστοι γνώριζαν τι συμβαίνει με τον νέο της έρωτα. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά, ο Ζώης Ζάιντ είναι χειρουργός οδοντίατρος με ειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική και στα εμφυτεύματα ενώ εδώ και δέκα χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά οδοντιατρεία στα νότια προάστια.

Στις αρχές της σχέσης τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ηθοποιός από το σίριαλ «Έλα στη θέση μου» και ο αγαπημένος της είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολλές εξορμήσεις σε περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό. Από το φθινόπωρο βέβαια, που όλη η χώρα βρίσκεται σε ρυθμούς δεύτερης καραντίνας, το ζευγάρι περνά τον ελεύθερο χρόνο του είτε στην οικία της Πένυς, είτε στην οικία του Ζώη.