Νέο πρόσωπο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη; Τι αποκάλυψαν «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το διαζύγιο με τη Θάνου;

Αλεξανδρος Παρθένης

Ο χωρισμός με την Κατερίνα Θάνου και η εντυπωσιακή ξανθιά...

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα μέσα στο σαββατοκύριακο, όπως ακριβώς συνέβη και με το γάμο τους πριν τέσσερα χρόνια. Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου δεν είναι πια μαζί και όπως ανέφερε η Espresso το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Μάιο με συναινετικό διαζύγιο που εκδόθηκε δύο μήνες μετά. Η πρώην πρωταθλήτρια στίβου και το πρώην μοντέλο και γυμναστής φρόντισαν να κρατήσουν «μυστικό» το γεγονός ότι χώρισαν.

[dfp_ads id=236982]

Αναφερόμενοι στο χωρισμό τους στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου έμειναν μάλιστα σε δύο λεπτομέρειες γύρω από το ζευγάρι τις οποίες μετέφερε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Το ζευγάρι συνεργαζόταν και πολύ στενά επαγγελματικά και ο ένας στήριζε πολύ στενά ο ένας τον άλλο. Συνεργάζονταν σε κάτι ιντερνετικό και εκεί είχα κάνει μια επαφή με τον Αλέξανδρο γιατί ήθελα κι εγώ να συνεργαστώ. Τους είχα δει μαζί πριν από δύο χρόνια και ήταν πραγματικά δεμένοι και ο ένας στήριζε τον άλλο. Δεν πήγαιναν πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλο» ανέφερε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ συνεχίζοντας έκανε αποκαλύψεις για νέο πρόσωπο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη ανέφερε:

«Ο Αλέξανδρος Παρθένης εθεάθη με εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή στο Βόλο. Κυκλοφόρησε στην παραλία του Βόλου και στο Πήλιο και ήταν πολύ διαχυτικοί.»

Ενώ στην εκπομπή προβλήθηκαν φωτογραφίες από επίσκεψη του Αλέξανρου Παρθένη στο Βόλο: