Νέλλη Γκίνη: «Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και πολλά χρόνια»

Νέλλη Γκίνη

«Είμαι γεμάτη δεν μου λείπει τίποτα», λέει η Νέλλη Γκίνη.

Η Νέλλη Γκίνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, τη μοναξιά και έκανε την ευχή της για το 2023.

Τι θυμάστε από τις απώλειες των αγαπημένων σας προσώπων;

Όταν πέθανε η μητέρα μου ήμουν στην Κω με 9 μποφόρ και δεν μπορούσα να παρευρεθώ στην κηδεία της. Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, έπαιζα στο θέατρο. Κι έκανα ένα κοριτσάκι και έπρεπε να φωνάξω «μπαμπά μπαμπά», τον είχα αποχαιρετήσει μόλις 2-3 ώρες

Σήμερα θα λέγατε ναι σε έναν μεγάλο έρωτα;

Τα έχω ζήσει όλα. Το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει πολλά χρόνια για μένα, αγάπησα, αγαπήθηκα, είμαι γεμάτη δεν μου λείπει τίποτα.

Η μοναξιά δεν σας φοβίζει;

Καθόλου δεν με φοβίζει η μοναξιά. Είμαι μοναχικός άνθρωπος, κακά τα ψέματα. Έχω μάθει στη μοναξιά μου και μου αρέσει. Είμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια μόνη μου, δεν έχω κάποιον σύντροφο. Δεν έτυχε να έρθει στη ζωή μου ένας άνθρωπος που να μπορεί να υπομείνει το ωράριό μου, την απουσία μου. Δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με συγκινήσει και να το προσπαθήσω.

Τι γεύση σας άφησε το 2022; Τι εύχεστε για το 2023;

Το 2022 μου στέρησε την αδελφή μου μια πληγή που θα αιμορραγεί πάντα. Για το 2023 εύχομαι να είμαστε υγιείς, να αγαπήσουμε περισσότερο δίνοντας χρόνο ο ένας στον άλλο, αγάπη, αισιοδοξία και να μην πάψουμε να ονειρευόμαστε βλέποντας στον ορίζοντα ένα πιο όμορφο κόσμο, από εμάς εξαρτάται.