Νεκτάριος Σφυράκης: «Ξίδι σε όσους τα βάζουν με την Άντζελα Δημητρίου»

Νεκτάριος Σφυράκης

«Όσοι τα βάζουν με την Άντζελα είτε είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας είτε έχουν εμπάθεια», λέει ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Άντζελα Δημητρίου.

«Δεν παράτησα το τραγούδι. Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ το τραγούδι. Όταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις. Εγώ θέλω να κάνω δουλειές που έχουν κάτι να πουν. Προσέχω πολύ πού εμφανίζομαι και, επειδή ασχολούμαι με τον ασφαλιστικό κλάδο, μπορώ να θέτω όρους πλέον στις δουλειές όπου πάω», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης παραδέχεται πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν.

«Φυσικά και θα έλεγα ναι σε μια τέτοια πρόταση. Η Άντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, μια γυναίκα με μεγάλες σακούλες σουξέ και σε όσους έχουν κάτι αρνητικό να πουν προτείνω ξίδι. Όσοι τα βάζουν με την Άντζελα είτε είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας είτε έχουν εμπάθεια. Όμως αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για το ποια είναι η Άντζελα», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.