Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Η οικογένειά μου είχε βεντέτα, στενάχωρα πράγματα»

Νεκταρία Γιαννουδάκη

«Έχω ζήσει κι εγώ να μη μιλάνε οικογένειες, όχι βέβαια όπως η μητέρα μου που τα έχει ζήσει στο πετσί της», λέει η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωρόπουλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής έδωσε η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha Σασμός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη βεντέτα που είχε η οικογένειά της.

Περιμένεις κάποια σειρά με ανυπομονησία;

Πολλές μου έχουν εξάψει το ενδιαφέρον, εκτός του Σασμού βεβαίως. Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μας, αλλά ο Alpha ετοιμάζει μια πολύ δυνατή ζώνη με Σασμό, “Ο παράδεισος των κυριών”, “Αυτή η νύχτα μένει”. Μιλάμε για σειρές με εξαιρετικούς συντελεστές και δυνατές ιστορίες.

Σασμό παρακολουθείς στο σπίτι;

Εννοείται, βλέπω και ως τηλεθεάτρια. Όχι μόνο ως Νεκταρία που θέλει να δει τον εαυτό της και να κάνει διορθώσεις υποκριτικά. Να σκεφτείς ότι διαβάζω πολλές φορές το σενάριο και κλαίω βλέποντας το τι θα συμβεί παρακάτω.

Γέννημα θρέμα Κρητικιά, έχετε ζήσει στην οικογένεια κάποια βεντέτα;

Η οικογένειά μου είχε βεντέτα, από τη μεριά της μαμάς μου. Στενάχωρα πράγματα, αλλά ευτυχώς περασμένα ξεχασμένα. Έχω ζήσει κι εγώ να μη μιλάνε οικογένειες, όχι βέβαια όπως η μητέρα μου που τα έχει ζήσει στο πετσί της.

Θεωρείς ότι έχουν εκλείψει;

Όχι τελείως, δυστυχώς.