Νεφέλη Κουλούρη: «Η ζήλια είναι ίδιον πολλών ανθρώπων του χώρου μας»

Νεφέλη Κουλούρη

"Να αποδεχτούμε πως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες εξ αρχής και να παλεύουμε έντιμα με όσα όπλα ήδη διαθέτουμε ή κατακτούμε στην πορεία για να πετύχουμε τους στόχους μας" είπε η Νεφέλη Κουλούρη.

Η Νεφέλη Κουλούρη έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο και μίλησε για το αν έχει βιώσει ζήλια από τους συναδέλφους της λόγω ανταγωνισμού.

Βιώσατε τυχόν ζήλια από ηθοποιούς της γενιάς σας;

Να κάτι ενδιαφέρον. Η ζήλια είναι ίδιον πολλών ανθρώπων του χώρου μας στην Ελλάδα. Κι εγώ μπορεί να έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση κάποιες φορές. Η ζήλια προέρχεται άλλοτε από πικρία άλλοτε από κακία ή άλλοτε από κεκτημένη ταχύτητα. Αυτό που θέλω εγώ είναι να αρχίσουμε οι νεότεροι ηθοποιοί να αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Να αποδεχτούμε πως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες εξ αρχής και να παλεύουμε έντιμα με όσα όπλα ήδη διαθέτουμε ή κατακτούμε στην πορεία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για παράδειγμα, για εμένα έπρεπε να περάσουν 8 χρόνια μετά τη σχολή ώστε να βρεθώ σε μια τηλεοπτική παραγωγή και να αρχίσω να έχω περισσότερες ευκαιρίες στο χώρο. Συγκριτικά με άλλους, είμαι πολύ άτυχη ή πολύ τυχερή. Εξαρτάται. Ο χώρος αυτός όμως για να ανθίσει, και επειδή είναι συλλογική δουλειά, χρειάζεται αγάπη. Απ’ όλους και προς όλους. Στο μέτρο πάντα του δυνατού. Και για να απαντήσω στην ερώτηση. Φυσικά και με έχουν ζηλέψει και έχω ζηλέψει. Το θέμα είναι πως αποφασίζει ο καθένας να εκφράσει τη ζήλια του. Ή να μην την εκφράσει και να κάνει μια ουσιαστική ενδοσκόπηση.