Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Δεν ετοιµάζω τίποτα απολύτως, με έχει ξεχάσει και ο Θεός»

Νατάσα Τσακαρισιάνου

«Θα ήθελα να παίξω στο θέατρο, αλλά δεν µπορώ χωρίς να πληρώνοµαι. ∆εν έχω φτάσει σε τέτοιο σηµείο ακόµη», λέει η Νατάσα Τσακαρισιάνου.

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Νατάσα Τσακαρισιάνου. Η ηθοποιός απάντησε για τα επαγγελματικά της, ενώ τόνισε πως δεν της λείπει η εποχή των Αυθαίρετων.

Επαγγελµατικά ετοιµάζετε κάτι;

∆εν ετοιµάζω τίποτα απολύτως. Με έχει ξεχάσει και ο Θεός. Αν νοµίζουν κάποιοι ότι µπορεί αυτή τη στιγµή να διαπραγµατεύεσαι τη δουλειά σου µε τέτοια απαξίωση, κάνουν µεγάλο λάθος. ∆εν µε ενδιαφέρει να δουλεύω έτσι. Ανέκαθεν τα πράγµατα ήταν πολύ δύσκολα στον χώρο µας και τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχουν γίνει ακόµα χειρότερα. Οταν περνάνε τα χρόνια, δεν ενδιαφέρεται κανείς για κανέναν.

Θέατρο θα κάνετε;

Πλάκα µου κάνεις; Με κοροϊδεύεις; Θα ήθελα να παίξω στο θέατρο, αλλά δεν µπορώ χωρίς να πληρώνοµαι. ∆εν έχω φτάσει σε τέτοιο σηµείο ακόµη. ∆εν πειράζει, ειλικρινά. Είµαι στο σπίτι µου, δεν ενοχλώ κανέναν. Μια χαρά είµαι. ∆εν έφτασα σε αυτή την ηλικία για να παίζω και να µην παίρνω χρήµατα.

Σας λείπει η εποχή που παίζατε στους «Αυθαίρετους»;

Οχι, δεν µου λείπει. Βλέπω ότι γίνονται παντού σίριαλ και τελικά λες: «Κάτσε, ρε παιδί µου, µια πρόταση της προκοπής δεν υπάρχει;». Το ζήτηµα δεν είναι απλώς να σου κάνουν την πρόταση, είναι ότι υπάρχει έλλειψη αξιοπρέπειας. ∆εν τους ενδιαφέρει όχι η Τσακαρισιάνου, αλλά κανένας. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος κάνει συµβιβασµούς, συµβιβάζεται και είναι στη δουλειά.

Οικονοµικά πώς είστε;

∆εν µπορώ να σου πω ότι είµαι καταπληκτικά, αλλά είµαι καλά. Οσο ζούσε ο Τάσος, ήµουν σε άλλη φάση. Τώρα δεν είµαι. Αν ζούσε ο Τάσος, θα µπορούσα να κάνω θέατρο και χωρίς λεφτά. Τώρα δεν γίνεται.