Νατάσα Θεοδωρίδου: Με τον πρώην σύζυγό της στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους

Νατάσα Θεοδωρίδου

Όλα όσα είπαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Δημήτρης Μπέτας.

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Χριστιάνας Μπέτα, στην Μύκονο βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos Live TV δήλωσε περήφανη για την κόρη της όπως περήφανος δήλωσε και ο πατέρας της Χριστιάνας, Δημήτρης Μπέτας.

Η ταλαντούχα ζωγράφος Χριστιάνα Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μπέτα, παρουσιάζει στην Μύκονο την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής. Ο τίτλος που διάλεξε η καλλιτέχνης είναι «Too much of Infinity» και ο χώρος που φιλοξενεί τα έργα της είναι η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

Η Χριστιάνα Μπέτα ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Σπούδασε Νομική αλλά γρήγορα την κέρδισε η ζωγραφική τέχνη. Στην έκθεση που θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 20 Αυγούστου η Betta-K, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, παρουσιάζει την συλλογή της με τα μάτια καθώς και άλλα έργα τα οποία δημιούργησε σε πολύ έντονες περιόδους της ζωής της.

Οι φιλότεχνοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια υπέροχη νέα καλλιτέχνη που τους κλείνει το μάτι και τους καλεί στον δικό της κόσμο… Τοo much of infinity.

Πηγή βίντεο: mykonoslivetv