Ναταλία Τσαλίκη: «Νιώθω κοινωνική απομόνωση αλλά δεν με παίρνει από κάτω»

Ναταλία Τσαλίκη

"Προσπαθώ, όπως όλοι φαντάζομαι, να μην αφήνω το μυαλό μου να καταλαμβάνεται από συνεχείς αρνητικές σκέψεις" ανέφερε η Ναταλία Τσαλίκη.

Στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία μίλησε για τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία του κορωνοϊού στα θέατρα αλλά και στην ζωή της.

Πώς κρίνετε ότι θα εξελιχθούν τα πράγματα στο θέατρο;

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Και δε νομίζω να υπάρχει και κάποιος που να ξέρει τι εικόνα θα έχει το θέατρο από εδώ και μπρος. Αισθάνομαι ότι θα αλλάξουν πολλά, όταν όλα αυτά περάσουν κι ότι θα είναι για καλό.

Πώς είναι πλέον η καθημερινότητά σας λόγω κορονοϊού;

Προσπαθώ, όπως όλοι φαντάζομαι, να μην αφήνω το μυαλό μου να καταλαμβάνεται από συνεχείς αρνητικές σκέψεις. Να βρίσκω διεξόδους με σωματική άσκηση στο σπίτι, περιπάτους στον καθαρό αέρα, ακούγοντας μουσική, βλέποντας καλές ταινίες, διαβάζοντας όσα βιβλία δεν είχα προλάβει και συζητώντας με τους δικούς μου ανθρώπους όσο συχνότερα μπορώ. Κάνω ό,τι είναι ικανό να μου δώσει χαρά και να με αποσπάσει από την αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τη στιγμή που δεν μπορώ να την αλλάξω.

Αισθάνεστε αυτό που αποκαλούμε «κοινωνική απομόνωση»;

Ναι, αλλά δεν με παίρνει από κάτω! Θα ξαναβρεθούμε με μεγαλύτερη λαχτάρα για αγκαλιές.