Ναταλία Σουίφτ: «Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε συνάδελφο»

Ναταλία Σουίφτ

"Η εποχή στο "Αυτή η νύχτα μένει" έχει κάτι σαγηνευτικό" δηλώνει η Ναταλία Σουίφτ.

Μια συνέντευξη γεμάτη από… «Αυτή η νύχτα μένει» παραχώρησε η Ναταλία Σουίφτ στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Η νεαρή ηθοποιός της επιτυχημένης σειρά του Alpha μίλησε για όσα την γοήτευσαν και την έκαναν να βρεθεί στο σίριαλ αλλά και την συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου η οποία από θεατρική έγινε πια και τηλεοπτική.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν διάβασες για πρώτη φορά το σενάριο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»;

Είχα ήδη διαβάσει το βιβλίο και είχα δει και την ταινία οπότε ήξερα περί τίνος πρόκειται. Ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά. Έχουν τρομερό ενδιαφέρον για μένα το θέμα, η εποχή, όλο το περιβάλλον και η αισθητική.

Η σειρά τοποθετείται στο Αγρίνιο του 1984. Τι είναι αυτό που σε γοητεύει από εκείνη την εποχή;

Είναι ένας άλλος κόσμος, ο οποίος μου φαίνεται πολύ γοητευτικός. Παρόλο που ο δικός μου ο ρόλος δεν έχει και μεγάλη σχέση με τον κόσμο του μπουζουκιού – με την παγέτα, τους καπνούς και τα λουλούδια -, όλα αυτά μου αρέσουν πολύ. Η εποχή έχει κάτι σαγηνευτικό.

Πως είναι η συνεργασία σου με τον τηλεοπτικό σου πατέρα, Γιάννη Στάνκογλου;

Η συνεργασία μου με τον Γιάννη Στάνκογλου είναι εξαιρετική, όπως πάντα! Πέρυσι ήμασταν μαζί στο θέατρο. Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε συνάδελφο.

Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη δουλειά;

Σίγουρα έχω κερδίσει τους ανθρώπους. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με υπέροχα άτομα, απίστευτους ηθοποιούς που θαυμάζω και μου αρέσει πάρα πολύ να τους βλέπω να δουλεύουν. Έχω πάρει πολλά από αυτούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχω κερδίσει.