Ναταλία Σουίφτ: «Έχω βρεθεί σε δουλειές που ανυπομονούσα να τελειώσουν»

Ναταλία Σουίφτ

Η Ναταλία Σουίφτ μιλά για τον ρόλο της στο "Αυτή η νύχτα μένει" και το ενδεχόμενο η σειρά να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Συνέντευξη στο περιοδικό MyTV και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα παραχώρησε η Ναταλία Σουίφτ. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο της Εύης στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μιλά για την ενασχόλησή της με την υποκριτική και τις δυσκολίες τις οποίες έχει αντιμετωπίσει.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσένα σε μία δουλειά;

Σίγουρα οι συνάδελφοι είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σε μια δουλειά, γιατί με αυτούς έχεις να κάνεις κάθε μέρα. Έπειτα, είναι και ο τρόπος με τον οποίο σε αντιμετωπίζουν και σου φέρονται συνολικά.

Έχεις βρεθεί σε δουλειές που ανυπομονούσες να τελειώσουν;

Ναι, έχω βρεθεί. Ευτυχώς σπανίως μου έχει συμβεί.

Πώς αντιμετωπίζεις αυτές τις δυσκολίες όταν συμβαίνουν;

Προσπαθώ να αφοσιωθώ στα θετικά που μπορώ να βρω σε αυτή την εκάστοτε δουλειά και το λαμβάνω υπ’ όψιν για τις επόμενες φορές. Μαθαίνεις μέσα από αυτές τις καταστάσεις, ενώ ιδανικά δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να βιώσεις ένα δύσκολο περιβάλλον για να μάθεις. Όμως αυτό συμβαίνει, δυστυχώς.

Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά;

Το σενάριο έχει διαφοροποιήσεις από το βιβλίο και έτσι είναι στην ευχέρεια των δημιουργών το αν θα συνεχιστεί η σειρά. Προς το παρόν, δεν έχομε κάποια ενημέρωση.

Αν συνεχίσει η προβολή της, θα ήσουν θετική να βρίσκεσαι και του χρόνου σε αυτήν;

Εννοείται ότι θα ήμουν θετική στο να βρίσκομαι στη σειρά, αν υπάρξει δεύτερη σεζόν. Όλα θα πάνε ανάλογα με την πορεία που θα επιλέξουν οι σεναριογράφοι. Ίσως κάποιες ιστορίες να πρέπει να κλείσουν, άλλες θα έχει νόημα να συνεχίσουν, δηλαδή είναι ρευστά τα πράγματα ακόμα.