Ναταλία Γερμανού: Στηρίζει τη διαμαρτυρία των ηθοποιών

Ναταλία Γερμανού

Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε η Ναταλία Γερμανού μέσα από τα social media, με αφορμή τη 48ωρη γενική απεργία των ηθοποιών.

Η Ναταλία Γερμανού μάς έχει συνηθίσει να παίρνει συχνά θέση δημόσια για κοινωνικά – και όχι μόνο – ζητήματα που προκύπτουν στην επικαιρότητα.

Είτε μέσα από τα social media, είτε μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια έχει κατά καιρούς τοποθετηθεί για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, λαμβάνοντας μάλιστα κάποιες φορές και τα οργισμένα «πυρά» εκείνων που διαφωνούν ανοιχτά μαζί της.

Αυτή τη φορά η Ναταλία Γερμανού θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον κλάδο των ηθοποιών, με αφορμή τη 48ωρη γενική απεργία που κήρυξε το ΣΕΗ και την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Σύνταγμα.

Η παρουσιάστρια έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Ηθοποιός σημαίνει φως. Είναι οι άνθρωποι που φωτίζουν τα σκοτάδια μας, ομορφαίνουν τις μέρες και τις νύχτες μας. Καμμιά ταινία που σε συγκίνησε, καμμιά παράσταση που σε συγκλόνισε, καμμιά σειρά που σε ξενύχτησε, καμμιά κωμωδία που σε παρηγόρησε δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν.

Οι ηθοποιοί. Σεβασμός στην Τέχνη τους. Σεβασμός στο ταλέντο και στις σπουδές τους. Μαζί τους.»

Αρκετοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Τζένη Μπότση, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Γιάννης Βασιλώτος έσπευσαν να συγχαρούν τη Ναταλία Γερμανού για τη συμβολική της πράξη, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας.