Ναταλία Γερμανού: «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό χάνει»

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού σε έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν...

Αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η Ναταλία Γερμανού με την ψυχαγωγική της εκπομπή στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής. Μια μέρα αργότερα μάλιστα, μέσα από τα social media, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει τα δικά της ευχαριστώ σε έναν σύντομο απολογισμό.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί με όλη την τηλεοπτική της ομάδα από την τελευταία εκπομπή συνοδεία ενός τρυφερού μηνύματος. «Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντάκτης με τον οποίον η φράση «να βρεις άλλη παρουσιάστρια» -«φυσικά θα βρω δεν σ αντέχω άλλο» κρύβει πάντα την αγάπη των χρόνων που μας ενώνουν».


«Η τηλεόραση δεν είναι one person show  -όποιος το πιστεύει αυτό χάνει. Θέλει ομάδα, αγάπη, σεβασμό, ευγένεια Σας ευχαριστώ όλους που κάθε χρόνο με κάνετε και λίγο καλύτερη. Αγαπημένοι τηλεθεατές καλή αντάμωση» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού στο μήνυμα της.