Ναταλία Γερμανού: «Όλη η μοχθηρή ψυχή της σε μία εικόνα» – Η απάντησή της στο κακόβουλο σχόλιο

Ναταλία Γερμανού

Όσα έγραψε η Ναταλία Γερμανού στον λογαριασμό της στο Twitter.

Τη δική της απάντηση στο ιδιαίτερα κακεντρεχές σχόλιο που δέχθηκε μέσω Twitter έδωσε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha, που είναι γενικότερα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με ανάρτησή της στο Twitter έδωσε μία… πληρωμένη απάντηση σε σχόλιο που της έγινε για την προσωπικότητά της, με αφορμή μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε αρχικά: «Αυτή η θείτσα Ναταλία Γερμανού της τηλεόρασης Άλφα, που συκοφαντεί από την εκπομπή της έναν άνθρωπο που προσπάθησε να σωθεί από το οργανωμένο μπλόκο αναρχοαλητών, επηρεάζει κάποιον ανενημέρωτο κόσμο με τα προφανή της ψεύδη».

Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ακολούθησε το σχόλιο: «Όλη η μοχθηρή ψυχή της σε μία φωτογραφία», συνοδευμένο από μία φωτογραφία της παρουσιάστριας από την παιδική της ηλικία.

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε αναπάντητο το συγκεκριμένο κακοπροαίρετο σχόλιο και απάντησε, γράφοντας: «Έχουμε νικητήριο τουί: αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά».