Ναταλία Γερμανού: Ο Alpha, οι αλλαγές στην εκπομπή και οι φίλοι…

Ναταλία Γερμανού

"Όντως η ομάδα θα αλλάξει λίγο..."

Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν και την πρεμιέρα του Καλύτερα δε γίνεται, η Ναταλία Γερμανού απαντά στις ερωτήσεις της Εύης Βαλή και της Νιόβης Καραπιπέρη, στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Επιστρέφοντας στον Alpha ήταν σαν να επιστρέψατε σπίτι σας; Σαφώς. Πέρσι που επέστρεψα και είδα τόσα γνώριμα πρόσωπα, έτσι ένιωσα. Είναι πολύ ωραίο να ξαναδουλεύεις με ανθρώπους που ξέρουν πού αποδίδεις καλύτερα. Γενικώς, πιστεύω ότι ο Alpha είναι ένα μεγάλο κανάλι, με δυνατότητα να κάνει πολύ ωραίες παραγωγές. Κάθε παρουσιαστής που είναι εδώ είναι τυχερός.

Φέτος η ομάδα αλλάζει λίγο. Φεύγει ο Χάρης και έχει ακουστεί ότι έρχεται ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Θα δούμε άλλες αλλαγές; Όντως η ομάδα θα αλλάξει λίγο. Επιπλέον, θα έχουμε αρκετές καινούριες ενότητες καθώς και εκείνες που έχετε αγαπήσει από πέρσι.

Ο καλύτερος φίλος που έχετε κάνει μέσα από τον χώρο της τηλεόρασης; Θα σας πω σίγουρα τον Θέμη Γεωργαντά γιατί η φιλία μας κρατάει πάνω από είκοσι χρόνια. Ο Θέμης έχει δοκιμαστεί όλα αυτά τα χρόνια. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα, μου είναι αγαπητοί και τους συμπαθώ πάρα πολύ, όπως ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και σίγουρα τα παιδιά της εκπομπής. Αλλά για να χρησιμοποιήσω τη λέξη φίλος για κάποιον, θέλει πολλά.