Ναταλία Γερμανού: «Έρχεται η στιγμή που θα μείνω εκτός τηλεόρασης…»

Ναταλία Γερμανού

"Δεν είναι κάτι το οποίο θα γίνει άμεσα αλλά δεν το αποκλείω"

Η Ναταλία Γερμανού απαντά στις ερωτήσεις της Εύης Βαλή και της Νιόβης Καραπιπέρη, στο περιοδικό 7 Μέρες TV και αποκαλύπτει εάν θα ήθελε να σταματήσει την τηλεόραση.

Έχετε ξυπνήσει ποτέ με τη διάθεση «δε θέλω να πάω στη δουλειά»;

Ποτέ. Αυτό σας απαντάω πολύ γρήγορα και με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω ξυπνήσει ποτέ βαρυγκομώντας ότι δεν θέλω να πάω στη δουλειά μου, γιατί αισθάνομαι εξαιρετικά ευλογημένη να μπορώ να κάνω ως επάγγελμα κάτι που μου είναι τόσο ευχάριστο. Είναι πολύ ωραίο να ψυχαγωγείς τον κόσμο, θα ήταν αμαρτία, ντροπή να βαρυγκομάς κάνοντας το.

Έχετε επιθυμήσει ποτέ να μείνετε εκτός της τηλεόρασης;

Όχι ακόμα. Ίσως κοντοζυγώνει η στιγμή (γέλιο), δεν ξέρω. Ίσως έρχεται η στιγμή που θα θελήσω να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα, να φύγω πιθανόν και από τη ζωή της πόλης. Να αλλάξω εντελώς παραστάσεις, περιβάλλον και να αφοσιωθώ στο γράψιμο. Δεν είναι κάτι το οποίο θα γίνει άμεσα αλλά δεν το αποκλείω να το κάνω κάποια στιγμή στη ζωή μου.

Δουλεύετε πάνω σε κάτι τέτοιο;

Το δουλεύω στο μυαλό μου. Κάθε φορά που κάνω διακοπές ή που φεύγω, ρωτάω τον εαυτό μου «εδώ θα μπορούσες να ζήσεις»; Και όλο και πιο συχνά μου απαντάει «ναι». Δεν θα υπάρχει τίποτα στην πόλη που δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό.