Ναταλία Γερμανού: Ευχαριστεί τους συνεργάτες της… χθες και σήμερα

Ναταλία Γερμανού

"Χαίρομαι που σ' αυτό το κανάλι ξεκίνησα να αγαπάω την ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου και να την κάνω κομμάτι μου" έγραψε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού για τα 15 χρόνια συνεργασίας της με τον Alpha.

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Alpha, σύμφωνα με την οποία ανανεώνεται το συμβόλαιο της με τον σταθμό, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, που έχουν στελεχώσει τις εκπομπές της από το 2008 μέχρι σήμερα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία-κολάζ από την πρώτη σεζόν του «Μες στην καλή χαρά» και τη φετινή στο «Καλύτερα δε γίνεται», γράφοντας στη λεζάντα της:

«Από το «Μες στην Καλή Χαρά» το 2010 στο «Καλύτερα δεν γίνεται» το 2023, άλλαξαν πολλά.
Παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές, ομάδες, χρώματα μαλλιών, ρούχα, μόδες, θεματολογίες.
Χαίρομαι που σ αυτό το κανάλι ξεκίνησα να αγαπάω την ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου και να τη κάνω κομμάτι μου.
Χαίρομαι για το φανταστικό παρεάκι του χτες, τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Θέμη (φίλο καρδιάς) τον Δημήτρη το Βασίλη και τη Μαίρη Κούσουλα που μ έμαθε να κολυμπάω!
Και ευγνωμονώ για το πολύτιμο παρεάκι του σήμερα. Τον Παναγιώτη τη Ναταλία, την Εβελίνα το Δημήτρη, τον Γιάννη, το Χρήστο, το Χάρη. Και το Βασίλη Δρυμούση που στέκεται βράχος στα κύματα.
Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά.
Ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό σε όλα αυτά. Η βάση, το κανάλι, το σπίτι.
Καλή μας συνέχεια @alphatv ❤️»

Με αυτόν τον τρόπο η Ναταλία Γερμανού θέλησε να «γιορτάσει» τα 15 χρόνια συνεργασίας της με το κανάλι αλλά ταυτόχρονα και την ανανέωση του συμβολαίου της. Πολλοί από τους παλιούς και τους νέους συνεργάτες της έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευση και να της ευχηθούν, όπως ο Κώστας Τσουρός, ο Βασίλης Δρυμούσης, η Ναταλία Αργυράκη και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε τις ευχές της και τής θύμισε πως το «Μες στην καλή χαρά» ξεκίνησε το 2008 και όχι το 2010, ενώ από την πλευρά της η Δανάη Μπάρκα της εξομολογήθηκε πως είναι η αγαπημένη της παρουσιάστρια.

«Η αγάπη σου, η στήριξή σου προς όλους, ο καλός σου λόγος και ο σεβασμός θα είναι συνώνυμα του ονόματος σου στην δουλειά αυτή! Να σκίζετε πάντα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στη Ναταλία Γερμανού.