Ναταλία Δραγούμη: «Επιστρέφω στην τηλεόραση με σειρά της Μιμής Ντενίση»

Δραγούμη

"Νεότερη υπέστην σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν το θεωρώ τραυματική εμπειρία. Βίωσα και συμπεριφορές συντρόφων που συνέβαλαν στην απώλεια της αυτοπεποίθησής μου".

Στη δημοσιογράφο Ντονατέλλα Αδάμου και την εφημερίδα Secret μιλά η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρεται στο «Hate Dress», την τηλεοπτική της επάνοδο αλλά και το κίνημα του #metoo που ξέσπασε στον χώρο της υποκριτικής τα τελευταία χρόνια.

«Με το Hate Dress αποσκοπούμε να ξορκίσουμε τον ηλικιακό ρατσισμό – υπάρχει πολύς για την εξωτερική εμφάνιση. Με τον Δημήτρη Γραμματικογιάννη, που το εμπνεύστηκε, συνεργαζόμαστε επί μακρόν. Κλισέ όπως ότι, όταν περνάς μια ηλικία, δεν μπορείς να έχεις μακριά μαλλιά, για παράδειγμα, τα αγνοώ», δηλώνει η Ναταλία Δραγούμη.

«Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας, αρκεί να μην πηγαίνει περίπατο η αισθητική – που είναι θέμα παιδείας», επισημαίνει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η ηθοποιός.

«Αγαπώ εξίσου το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο αλλά στο θέατρο «ψήνεται» ο ηθοποιός. Ό,τι μαθαίνει εκεί το χρησιμοποιεί στα υπόλοιπα. Εγώ εκεί ζω. Το «Από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση, με νέο θίασο, είναι υπερπαραγωγή. Πρόκειται για συνδυασμό Ιστορίας και μυθοπλασίας. Με τη νέα σεζόν, η παράσταση θα γίνει και σειρά.

Είναι η συνέχεια της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Το υπέροχο σενάριο υπογράφει η Μιμή. Κι έτσι επιστρέφω στην τηλεόραση», αναφέρει στη συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη.

Τέλος, σχετικά με το κίνημα του #metoo στον χώρο του θεάτρου η Ναταλία Δραγούμη σημειώνει:

«Αφορά στο να μιλάνε όσοι έχουν να προσθέσουν ένα πετραδάκι στη διαδικασία της χρησιμότητάς του. Νεότερη υπέστην σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν το θεωρώ τραυματική εμπειρία. Βίωσα και συμπεριφορές όχι ακριβώς κακοποιητικές αλλά συντρόφων που πλήγωσαν τις χορδές της αθωότητάς μου, συνέβαλαν στην απώλεια της αυτοπεποίθησής μου».