Ναταλία Αργυράκη: Θα συνεχίσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» του χρόνου;

Ναταλία Αργυράκη

"Ότι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνο δουλεύοντας, χωρίς να γλείψω ή να κάνω δημόσιες σχέσεις" διευκρινίζει η Ναταλία Αργυράκη.

Η Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή τη συμμετοχή στο J2US. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία με την Ναταλία Γερμανού και το μέλλον αυτής.

Είσαι για τρίτη χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Θα συνεχίσεις και του χρόνου στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού;

Είμαστε σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή με το κανάλι, αλλά υπάρχουν οπι καλύτερες προθέσεις και από τις δύο πλευρές. Στάθηκα πολύ τυχερή με τους συνεργάτες μου. Όλοι μας δίνουμε χώρο και χρόνο για να μιλήσει ο καθένας. Δεν αισθάνθηκα ποτέ αυτό που λέμε ποιος θα βγει μπροστά.

Το κομμάτι της δουλειάς σου που απολαμβάνεις περισσότερο θεωρώ ότι είναι οι συνεντεύξεις. Θα ξεχώριζες κάποια; 

Πιστεύω πως η ταυτότητα ενός δημοσιογράφου σε μεγάλο βαθμό σχετίζεται με τις συνεντεύξεις. Ακόμη και σήμερα είναι το καλύτερο μου. Και στην εκπομπή έτσι έχτισα την ταυτότητα μου, μέσα από τις συνεντεύξεις. Επειδή είμαι συναισθηματικός τύπος, θα σου πω ότι ξεχωρίζω την πρώτη συνέντευξη που πήρα στη ζωή μου – ήταν με τον Νίκο Βέρτη. Όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο είχα μια εργασία, πήγα στο καμαρίνι του, του εξήγησα και μου μίλησε με χαρά. Ήταν το γούρι μου, και μάλιστα πήρα και πολύ καλό βαθμό.

Στην αρχή της καριέρας σου ένιωσες να σε έχει αντιμετωπίσει κανείς ως μια ακόμη όμορφη δημοσιογράφο;

Ευτυχώς όλοι εστίαζαν στη δουλειά μου. Δούλευα πάρα πολύ. Ότι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνο δουλεύοντας, χωρίς να γλείψω ή να κάνω δημόσιες σχέσεις. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και δεν έχω δουλέψει ποτέ υπόγεια. Τότε βέβαια δεν είχα τον τσαμπουκά που έχω σήμερα, φοβόμουν και ήμουν διστακτική. Έπαιρνα τα πράγματα πολύ σοβαρά. Μεγαλώνοντας αποκτάς μια σιγουριά που σου επιτρέπει να είσαι και λίγο πιο σκληρός απέναντι σε καταστάσεις.