Νάταλι Κάκκαβα: Το μήνυμα της μετά την περιπέτεια υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα

Νάταλι Κάκκαβα

Τι έγραψε η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα;

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανησύχησε τους πάντες, όταν μοιράστηκε την περιπέτεια με την υγεία του. Ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις που αρχικά ήταν ανησυχητικές. Τελικά όλα πήγαν καλά και ο ίδιος εξομολογήθηκε για την αλλαγή που πρέπει να κάνει στη ζωή του, συστήνοντας σε όλους να κάνουν εξετάσεις και ευχόμενος να έχουμε υγεία.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Στο νοσοκομείο για την καρδιά του – «Στην πρώτη εξέταση όλοι σκοτείνιασαν…»
[dfp_ads id=236982]

Η σύζυγος του Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να ευχαριστήσει με τη σειρά της τον κόσμο για τις ευχές και τη στήριξη που τους έδειξαν και να ευχηθεί χρόνια πολλά σε όλους…

«Αυτά τα Χριστούγεννα,η ευχή ‘χρόνια πολλά με υγεία’ ήταν η πιο σπουδαία για την οικογένεια μας…Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη σας και τα τόσο όμορφα λόγια σας…Όλα καλά λοιπόν..Να αγαπάμε τους τους αγαπημένους μας και να τους το δείχνουμε κάθε μέρα…Απο το πανέμορφο Λαγονησάκι μας ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ. @g.goudaras είσαι σκυλί του πολέμου…????????????????????», έγραψε συγκεκριμένα.

Αυτά τα Χριστούγεννα,η ευχή ‘χρόνια πολλά με υγεία’ ήταν η πιο σπουδαία για την οικογένεια μας…Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη σας και τα τόσο όμορφα λόγια σας…Ολα καλά λοιπόν..Να αγαπάμε τους τους αγαπημένους μας και να τους το δείχνουμε κάθε μέρα…Απο το πανέμορφο Λαγονησάκι μας ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ. @g.goudaras είσαι σκυλί του πολέμου…????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις