Νάσος Παπαργυρόπουλος σε Τάσο Τεργιάκη: «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

Νάσος Παπαργυρόπουλος

"Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω" υπογράμμισε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μέσα από μια δημοσίευση – καταπέλτη επέλεξε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, τη νύχτα της Πέμπτης, να απαντήσει στον Τάσο Τεργιάκη και όσα είπε για εκείνον στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές θέλησε να εξηγήσει πως ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά.

Πιο συγκεκριμένα, αφού παρουσίασε πρώτα τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τόνισε τα εξής. «Επειδή δεν ήμουν εκεί για να απαντήσω, το κάνω από εδώ. Ρωτήθηκα ποιο ήταν το έναυσμα μου για να κατέβω στην πολιτική και είπα ότι ένα από τα εναύσματα μου είναι ότι είδα το πατρικό μου να χάνεται. Ότι είδα τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών να παίρνουν το σπίτι που μεγάλωσα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Είπα και κάποια πράγματα τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα».

«Είπα «αφήστε εμένα, δεν πειράζει, γιατί μπορεί να με γνωρίζει ο κόσμος, γιατί έχω αυτό το βήμα εδώ και μπορώ και μιλάω δημόσια», να δούμε τι θα κάνουμε για τους άλλους. Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ο πατέρας, η μάνα, η οικογένεια που θα πάει, να μην χάσει το σπίτι της, ο γιος να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Να βλέπει δηλαδή το πατρικό να χάνεται και τους γονείς του να κλαίνε».

«Αυτά είπα. Γιατί ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου. Άμα είναι 100 τ.μ., άμα είναι 1000 τ.μ., άμα είναι 800.000 τ.μ. Ο πόνος του να χάνεις το σπίτι στο οποίο έχεις ανοίξει τα μάτια σου για πρώτη φορά, έχεις τις πρώτες σου αγάπες και τις πρώτες σου εμπειρίες, δεν μετριέται» κατέληξε, σε αυστηρό τόνο, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.