Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό»

Νάσος Παπαργυρόπουλος

"Δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον για την εμφάνιση του αλλά για τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει" τονίζει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, δε, ο όμορφος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη συμβολή της εξωτερικής του εμφάνισης όσο και την οικονομική βάση της οικογένειας του.

Η αδιαμφισβήτητη ομορφιά σου θεωρείς ότι μπορεί να είναι ατού για έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή;

Το τι είναι όμορφο για τον καθένα διαφέρει. Για μένα όμως, ειδικά στην πολιτική, δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον για την εμφάνιση του αλλά για τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει.

Παραδέχθηκες ότι και η οικογένεια σου έχει υπάρξει θύμα της οικονομικής κρίσης. Το εντυπωσιακό σπίτι του πατέρα σου βγήκε στον πλειστηριασμό και η περιουσία σας συρρικνώθηκε. Πιστεύεις ότι υπό άλλες συνθήκες, εννοώ συνεχίζοντας να ζεις πλουσιοπάροχα, δεν θα αποφάσιζες να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην πολιτική;

Όταν παθαίνεις κάτι τέτοιο, ο πόνος είναι πόνος και δεν μετριέται σε τετραγωνικά. Ωστόσο είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό. Σίγουρα συντέλεσαν τα βιώματα μου για να πάρω αυτή την απόφαση αλλά δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος.

Ακόμη και να μη συνέβαινε αυτό, εγώ και πάλι θα ασχολούμουν με την πολιτική. Δεν είμαι ο άνθρωπος που μένει στο σπίτι του κλεισμένος και φοβισμένος, ελπίζοντας να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γύρω του με έναν μαγικό τρόπο.