Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Διαφωνώ σε πολλά με τον πατέρα μου αλλά δεν μπορώ να τον κατακρίνω»

Νάσος Παπαργυρόπουλος

"Έζησε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε πιο μειλίχια αυτούς τους ανθρώπους" εξηγεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Μέσα σε όλα, δε, ο όμορφος ηθοποιός κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις απόψεις του πατέρα του, Αργύρη με πολλές εκ των οποίων και διαφωνεί ο ίδιος.

Ο πατέρας σου, Αργύρης, δήλωσε ότι εδώ και 60 χρόνια ψήφιζε τη ΝΔ. Δεν διαφωνεί με την τωρινή σου επιλογή;

Ο πατέρας μου δεν κρύβει ότι με τη σημερινή ηγερία του συγκεκριμένου κόμματος είναι πολύ δυσαρεστημένος. Δεν είναι αντίθετος με την απόφαση μου. Κάποια στιγμή κιόλας μου είπε: «Και εγώ τόσα χρόνια που ψήφιζα Νέα Δημοκρατία, τι κατάλαβα;».

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη του στο Πρωινό, σε συμβούλευσε: «Αν αποφασίσεις ποτέ να μπεις στην πολιτική, θα πεθάνεις φτωχός».

Θεωρεί ότι όποιος ασχολείται με την πολιτική πρέπει να δίνει τα πάντα στη χώρα του. Μου είχε πει επίσης ότι, αν ασχοληθώ με αυτό τον τομέα, θα κακοπεράσω. Ο χρόνος θα δείξει αν ισχύει ή όχι. Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν το κάνω με σκοπό το προσωπικό μου όφελος ή κέρδος.

Επίσης, σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν θα πήγαινε καλεσμένος στον επικείμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο πατέρας σου απάντησε αρνητικά εξηγώντας ότι αν είναι να πάει σε γάμο ομόφυλου ζευγαριού, θα πάει για να γελάσει.

Διαφωνώ σε πολλά με τον πατέρα μου. Εκείνος έχει τις απόψεις του και εγώ τις δικές μου, αλλά δεν μπορώ να τον κατακρίνω. Γεννήθηκε το 1943, υπήρχε τρομερή φτώχεια στην Ελλάδα και έζησε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε πιο μειλίχια αυτούς τους ανθρώπους. Ωστόσο θεωρεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ικανός ως πολιτικός.