Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν νιώθω διάσημος αλλά αναγνωρίσιμος επειδή συμμετείχα σε τηλεοπτικά σόου»

Νάσος Παπαργυρόπουλος

"Μια μερίδα του κόσμου πάντα θα έχει κάτι να πει, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλου" ομολογεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Την δική του μάχη στην Ευρωβουλή επιθυμεί να δώσει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και με αυτή την αφορμή έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε τόσο το όραμα του όσο και τον τρόπο που θεωρεί πως διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα του.

Ποιο είναι το όραμα σου αν καταφέρεις να εξασφαλίσεις μια θέση στην Ευρωβουλή;

Για να αλλάξουν όλα τα άσχημα που υπάρχουν στην Ελλάδα, πρέπει να επενδύσουμε στην παιδεία και στον πολιτισμό. Ακόμη, θα ήθελα να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αγροτική ανάπτυξη της χώρας αλλά και να παρθούν μέτρα για το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Να είναι πιο εύκολο για τους νέους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένειες, να μη φοβούνται αν θα έχουν χρήματα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Η πρώτη σκέψη κάποιων, που αποτυπώνεται και σε αρκετά σχόλια χρηστών στα social media, είναι: «Να ένας ακόμη διάσημος που θέλει να εξαργυρώσει την επωνυμία του στην πολιτική». Τι απαντάς σε αυτό;

Καταρχάς, δεν νιώθω διάσημος. Είμαι αναγνωρίσιμος επειδή συμμετείχα σε κάποια τηλεοπτικά σόου. Δεν προβάλλομαι όμως κάθε μέρα στην τηλεόραση. Είμαι ηθοποιός, επιχειρηματίας και είμαι και διευθύνων σύμβουλος σε ένα μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο της ομογένειας στην Αμερική, το Greek Reporter. Το να είσαι αναγνωρίσιμος και να θες να ασχοληθείς με την πολιτική, όπως εγώ, μπορεί να φαντάζει πιο εύκολο γιατί σε ξέρουν περισσότεροι άνθρωποι αλλά δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, θα πέσουν όλοι να σε φάνε. Βέβαια μια μερίδα του κόσμου πάντα θα έχει κάτι να πει. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.