Νάντια Μπουλέ: Προσβάλομαι από σχόλια ότι τα έχω καταφέρει μόνο επειδή υπήρξα «το κορίτσι του Γρηγόρη»

Διαβάστε απασπάσματα από τη συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ σε περιοδικό.

Η συμπαθής παρουσιάστρια, που συμμετέχει φέτος στο Dancing with the Stars, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Μωρέλλα όπου μίλησε για την συμμετοχή της στο λαμπερό show, τις κριτικές που έχει δεχτεί, τα σχέδια της, για τα σχόλια του πρώην της,  Δημήτρη Ουγγαρέζου, όπως και για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε τι είπε για: 

Το Dancing with the stars: 

«Μπήκα στο Dancing με σκοπό να το διασκεδάσω και να είμαι ο εαυτός μου. Αν και νομίζω ότι σε όσες εκπομπές έχω παρουσιάσει ή πάρει μέρος ήμουν πάντα ο εαυτός μου. Απλά, σε κάθε πρόγραμμα αναδεικνυόνται και τα αντίστοιχα στοιχεία, ανάλογα με τις ανάγκες της εκπομπής… Ο χορογράφος μου έχει βάλει τον πήχη ψηλά! Πρώτα μου δείχνει την χορογραφία και του λέω αποκλείεται να την βγάλω. Μετά με πιάνει η εργασιομανία μου και του ζητάω να δουλέψουμε περισσότερο. Αλλά δεν μπήκα για τη νίκη. Μπήκα για να το διασκεδάσω και το διασκεδάζω ακόμα και στις πρόβες. Με τον παρτενέρ μου έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, παρά τις φήμες για το αντίθετο.»

Για τα κακόβουλα σχόλια από τη σχέση της με τον Γρηγόρη και την ίδια τη σχέση:

«Αυτα πλήθυναν, γιατί πάντα η προσωπική ζωή είναι καλό πάτημα για να ειπωθούν κακίες- στην δική μου περίπτωση συνέπεσε με την πιο έντονη προσωπική μου παρουσία. Το πιο κακοήθες σχόλιο που έχει γραφτεί για μένα ήταν ότι το μόνο πράγμα  άξιο αναφοράς που έχω κάνει στην ζωή μου ήταν πως υπήρξα «το κορίτσι του Γρηγόρη» . Ήταν φοβερά προσβλητικό και μηδενιστικό, καθώς δουλεύω από τα 18 μου». 

«Ήταν μια σχέση πολύ σημαντική που την έκανα για να την ζήσω και όχι για να μιλάω γι' αυτή. Τα συναισθήματα ήταν πάρα πολύ δυνατά. Δεν ήθελα λοιπόν να την εκμεταλλευτώ για να κάνω δημόσιες σχέσεις…»

Για την κριτική του πρώην της, Δημήτρη Ουγγαρέζου, αναφορικά με μια ενδεχόμενη συνεργασία της με το Ρέμο: 

«Δεν την έχω δει, ειλικρινά. Όμως ό,τι και να είπε ο Δημήτρης, είμαι σίγουρη ότι το είπε χιουμοριστικά. Επειδή, όμως, το χιούμορ του είναι ιδιαίτερο, μπορεί να παρεξηγήθηκε. Για τον Δημήτρη, εξάλλου, μόνο καλά πράγματα θα μπορούσα να πω, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για το ταλέντο του.» 

Για το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1:

«Δεν έχω ακόμα συμβόλαιο για του χρόνου, αλλά έχουμε συμφωνήσει πως θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις για το πως θα κινηθούμε από δω και πέρα. Για μένα, άλλωστε, προτεραιότητα έχει ο Ant1. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έως τώρα συνεργασία μας».

.