Νάντια Μπουλέ: Η ανάρτησή της για το φινάλε του Dot – «Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα»

Νάντια Μπουλέ

Όλα όσα έγραψε η Νάντια Μπουλέ σε ανάρτησή της στο Instagram.

Το Dot έριξε σήμερα αυλαία και λίγο μετά το φινάλε της εκπομπής, η Νάντια Μπουλέ έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τα συναισθήματά της.

«Καθώς σήμερα θα προβληθεί το τελευταίο Dot της σεζόν, είναι η σωστή ώρα για μια μικρή αναδρομή και πολλά ευχαριστώ!

Αυτή η χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα για δουλειά, με ωράριο μαμάς. Με το μυαλό μου στο μωρό και τρέχοντας να προλάβω να γυρίσω στο σπίτι για να την δω.

Ήταν επίσης μια τηλεοπτική χρονιά με συγκινήσεις, γιατί με τον Μίνω νιώσαμε πραγματικά την εκτίμηση των ανθρώπων που έκατσαν μαζί μας στον καναπέ του Dot και μας άνοιξαν την καρδιά και το μυαλό τους, απλόχερα. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά.

Ήταν μια χρονιά με νέες γνωριμίες στη δουλειά, με ανθρώπους που δούλευαν καθημερινά για την εκπομπή και έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει το περιεχόμενο και το αισθητικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει το Dot εδώ και χρόνια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά γιατί δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε μπροστά από τις κάμερες χωρίς εσάς. @plana.productions

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule)

Μινάκο μου, αρνούμαι να σε χαιρετήσω, έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα, μαζί!

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μας παρακολουθήσατε και μας στείλατε τα σχόλια και την καλή σας ενέργεια τη φετινή τηλεοπτική χρονιά

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή ξεκούραση!

Υ.Γ Στη φωτό δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνονται όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής, τους ευχαριστούμε όμως ΟΛΟΥΣ από καρδιάς!», έγραψε η Νάντια Μπουλέ.