Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Το παρελθόν και οι λάθος αποφάσεις με οδήγησαν εδώ, νιώθω τύψεις»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχω καταφέρει" υπογραμμίζει, μέσα σε όλα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στον ρόλο της τύχης, το μόντελινγκ και την τηλεόραση αναφέρθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Μάλιστα, η καλλονή ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε πως την περίοδο που συνεργαζόταν στην πρωινή ζώνη του MEGA έκανε δύο ακόμη δουλειές.

Ειδικότερα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξομολογήθηκε «έχω σταθεί πάρα πολύ τυχερή στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν είναι τύχη, πολλοί μου λένε ότι σε όλους τους ανθρώπους δίνονται ευκαιρίες και απλά ή είσαι έτοιμος να τις αρπάξεις ή τις αφήνεις και περνάνε. Εγώ πάντα άρπαζα τις ευκαιρίες της ζωής μου και κολυμπούσα στα βαθιά. Ξαφνικά μια μέρα μού είπε ο Μάρκος Σεφερλής να παίξω στο θέατρο και είπα «ΟΚ» και βγήκα χωρίς να έχω ιδέα μπροστά σε 1.500 άτομα από κάτω. Μετά έκλεισα καθημερινό σίριαλ στην Κύπρο, αν και δεν είχα κάνει ποτέ γύρισμα, μετά μια ταινία στο εξωτερικό».

«Το μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία. Μια πελάτισσα που δεν την ήξερα καλά καλά ερχόταν και μου έλεγε, «γίνε μοντέλο, συνεργάζομαι με ένα πρακτορείο» και επέμενε. Εγώ είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση, είχα ανασφάλειες. Τότε νόμιζα ότι πρέπει να είσαι πάνω από 1.80 για να είσαι μοντέλο, είχα άλλα στο μυαλό μου. παρακολουθούσα με λατρεία το πρώτο GNTM, αλλά δεν πίστευα ότι μπορώ να γίνω μοντέλο. Τελικά βρέθηκα να συνεργάζομαι με ένα πρακτορείο και έτσι έκλεισα την πρώτη μου δουλειά. Δούλευα, θυμάμαι, στο «Πρωινό mou» στο MEGA, ταυτόχρονα σέρβις σε καφέ στο Περιστέρι και παράλληλα για μια περίοδο έκανα και promotion».

«Έχω την άποψη ότι εδώ που είμαι τώρα με οδήγησε το παρελθόν και οι «λάθος» – σε εισαγωγικά – αποφάσεις μου. Οπότε στο μυαλό μου δεν θέλω να μετανιώνω. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχω καταφέρει. Αλλιώς δεν θα είχα κάνει αυτά τα λάθη ή αυτές τις επιλογές. Εσκεμμένα επιλέγω να μη μετανιώνω. Δεν έχω ενοχές που με στοιχειώνουν αλλά νιώθω τύψεις για πράγματα που συμβαίνουν. Έχω υπάρξει, ας πούμε, πολύ σκληρή με τον μπαμπά μου και μετά βγήκε το ενοχικό κομμάτι» συμπλήρωσε, επίσης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη νέα της συνέντευξη.