Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Είμαστε πολύ καλά, συζούμε με τον Κώστα Πηλαδάκη»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ένας τραυματισμός στα 15 κι ένα ατύχημα στη Μύκονο, ενώ εργαζόταν, έγιναν αιτία να μπει στο χειρουργείο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κυκλοφορεί με πατερίτσες και μιλάει στην ΟΝ time και την Σάσα Σταμάτη για την επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί, αλλά και για τον Κώστα Πηλαδάκη. Μιλώντας αρχικά για το χειρουργείο, περιγράφει: «Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο. Οπότε τώρα, με το lockdown, που είχα ελεύθερο χρόνο, θεώρησα πως έπρεπε να γίνει η επέμβαση γιατί με περιόριζε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να γυμναστώ, είχα πρόβλημα με τη δουλειά μου γιατί χρειάζεται να φοράω και τακούνια».

Τώρα πώς είσαι; Αναρρώνεις;

Καλύτερα, αλλά κυκλοφορώ με πατερίτσα. Πρέπει καθημερινά να υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία, ενώ για ένα διάστημα φορούσα και νάρθηκα. Ταλαιπωρούμαι ακόμα, θα ξεκινήσω όμως σιγά-σιγά τις δουλίτσες μου στο Instagram. Προς το παρόν, δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Είχες πρόβλημα από παλιά;

Την πρώτη, μερική τότε, ρήξη χιαστού την είχα πάθει στα 15, που έπαιζα σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου – είναι κάτι σύνηθες για τους ποδοσφαιριστές.  Μετά τον τραυματισμό, τέλος το σπορ, όπως κατάλαβες. Πέρσι, δε, που είχα πάει στη Μύκονο για δουλειά, εκεί που χρειάστηκε να κάνω ένα άλμα, έμεινα στον τόπο. Το πρόβλημα επανήλθε.

Πώς είστε με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Είμαστε τέλεια, πάρα πολύ καλά, συζούμε. Όλα είναι μια χαρά.