Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έχω το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Το είχα πάντα αυτό, δεν ξέρω από που πηγάζει" ομολογεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο των παραστάσεων στο θέατρο Άλσος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Το εντυπωσιακό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για το σύνδρομο της… μητέρας Τερέζας που την διακρίνει καθώς την αδυναμία που είχε πάντα στα μεγαλύτερα αγόρια.

Ειδικότερα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξομολογήθηκε πως «έχω το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας. Προσπαθώ όμως να το κρατώ σε ισορροπία. Γενικότερα νομίζω ότι έχω πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση, μπορώ να μπω στη θέση του άλλου και να καταλάβω πως νιώθει. Το είχα πάντα αυτό. Δεν ξέρω από που πηγάζει, ίσως γιατί εγώ έχω περάσει δύσκολα και θα ήθελα να είναι κάποιος αντίστοιχα δίπλα μου να με βοηθήσει».

«Ταυτόχρονα, όμως, μπορώ να είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά και πάρα πολύ σκληρή. Μπορώ να ξεκόψω εύκολα από ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν δίνω πλέον πολλές ευκαιρίες. Κάτι μέσα μου σπάει ακόμη και στη δεύτερη ευκαιρία. Πιο μικρή τα έβλεπα όλα καλοπροαίρετα, πολύ αθώα, πολύ γλυκά. Δεχόμουν τη δικαιολογία για το λάθος που έκαναν, το ψέμα που έλεγαν, την κακή τους συμπεριφορά. Σαν να ζούσα σε ένα συννεφάκι. Πλέον μπορώ να καταλάβω και την κακή πλευρά κάποιου. Δεν θέλω ανθρώπους κοντά μου που δεν καλύπτουν τα στάνταρ μου. Είμαι αποφασισμένη πλέον να έχω μια ωραία ζωή»

«Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα. Ίσως και να έχω daddy issues. Έχοντας απόντα έναν πατέρα, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος εν μέρει έχει χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας, με την έννοια του να είναι ένας άνθρωπος ώριμος, σταθερός, να με στηρίζει, να με προσέχει, να με φροντίζει. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να είμαι με έναν ανώριμο άντρα που θα τον νταντεύω εγώ. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά είναι daddy issues ή στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφω είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι αναγκάστηκα και εγώ να ωριμάσω πιο γρήγορα. Αυτό όμως δεν υπήρχε μόνο στο κομμάτι των σχέσεων. Ακόμα και οι φίλοι μου, ο κύκλος μου, ήταν πάντα μεγαλύτεροι από μένα, κάτι που με έκανε να βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά» προσθέτει, επίσης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.