Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν θα το δέχονταν πολλοί, θα είχαν χωρίσει μαζί μου»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Επειδή έχω βιώσει στο παρελθόν ζήλια, κτητικότητα, δεν κάνω πλέον συμβιβασμούς" εξομολογείται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλομ με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Άλσος. Μέσα σε όλα, η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην σχέση που διατηρεί με τον Κώστα Πηλαδάκη όσο και τον επερχόμενο γάμο τους.

Ειδικότερα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Κώστας είναι ο πιο υποστηρικτικός σύντροφος που υπάρχει. Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί. Δεν έχει καμία σχέση με τον κλασικό άντρα, τον συντηρητικό, τον «θέλω τη γυναίκα στο σπίτι να κάνει τις δουλειές και να μεγαλώνει τα παιδιά». Και για αυτό είμαι μαζί του. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον που έχει παλιακά, συντηρητικά πρότυπα στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το αντέξω. Καλύτερα να είμαι μόνη μου μια ζωή, παρά να είμαι με κάποιον που με καταπιέζει».

«Επειδή έχω βιώσει στο παρελθόν ζήλια, κτητικότητα, δεν κάνω πλέον συμβιβασμούς. Πολύ βασικό για μένα είναι η ελευθερία μου. Ο Κώστας δεν είναι της λογικής «Α, βγήκες… πρέπει να γυρίσεις στις 12 γιατί ο άντρας σου είναι σπίτι και πως είσαι εσύ έξω τέτοια ώρα;». Δεν θα δέχονταν πολλοί να φύγω και να πάω στο Survivor. Κάποιος άλλος θα είχε χωρίσει μαζί μου όταν φεύγω και πάω σε μια άλλη ήπειρο και μπορεί να μείνω από μια εβδομάδα μέχρι 6 μήνες».

«Σε ένα εκκλησάκι στη Νάξο έχει γίνει η πρόταση γάμου. Δεν μου έκανε πρόταση πρόταση, δεν γονάτισε δηλαδή με τον κλασικό τρόπο και να μου πει: «Αγάπη μου, θέλεις να με παντρευτείς;». Τα είπε με έναν δικό του τρόπο. Και εγώ επειδή γενικά είμαι λίγο τρολ, του έλεγα «αφού δεν με ρώτησες κάτι, τι να σου απαντήσω;». Του απάντησα κάποια στιγμή αργότερα αλλά τις πρώτες μέρες τον πείραζα πάρα πολύ» πρόσθεσε, επίσης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Ήταν να παντρευτούμε το καλοκαίρι αλλά μου προέκυψε το θέατρο, είχα πρόβες, μετά παραστάσεις και το πήγαμε αργότερα. Οπότε τώρα είναι να δούμε πως, που, πότε και όλα αυτά».