«Να χειροδικήσει; Θα τον είχα σφάξει στο γόνατο πριν το κάνει»

Μέλπω Ζαρόκωστα

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει...

Στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πρόσφατο επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου, ενώ απάντησε και για το αν έχει δεχθεί ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά.

[dfp_ads id=236982]
Δεν αντιμετώπισες ποτέ συμπεριφορά συναδέλφου σου που να χρησιμοποιεί λεκτική ή σωματική βία;

«Όχι, δεν μου μίλησε κανείς άσχημα, ποτέ. Να χειροδικήσει; Θα τον είχα σφάξει στο γόνατο πριν το κάνει, μόνο που θα είχε περάσει από το μυαλό του. Η χειροδικία δεν είναι τρόπος να λύνεις τα προβλήματά σου, τις διαφορές σου, δεν επιτρέπεται να φτάσεις σε αυτό το σημείο για κανένα λόγο – ούτε στο σπίτι ούτε στο φιλικό, πόσο μάλλον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, σε καμία περίπτωση. Έχω βιώσει από συναδέλφους το «σκηνικό πολέμου». Την κακή πρόθεση πάνω στη σκηνή, αυτά που γίνονται μεταξύ μας: «Θα σου φάω τ’ αστεία», «θα σου βάλω τρικλοποδιά», «θα σου σπάω το ρυθμό, να μην πιάσει το αστείο σου», διάφορα τέτοια».

Σοφία Βογιατζάκη

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου είχαν πρόσφατα μια έντονη αντιπαράθεση με πολλά επακόλουθα…

«Τι να πω; Δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Έχω συνεργαστεί και με τους δύο. Το ερώτημα έχει απαντηθεί από το παραπάνω. Ό,τι κι αν πω είναι μάταιο».

Αναφέρθηκε το όνομά σου, ότι σε κάποια συνεργασία σας είχαν οξυνθεί τα πνεύματα και φτάσατε σε μιας μορφής ακρότητα.

«Ακρότητα; Όχι, ποτέ!»