Μυστικός αρραβώνας γνωστού βουλευτή με 27χρονη καλλονή

αρραβώνας

Ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του, η οποία είναι ιδιοκτήτρια γνωστής επιχείρησης...

Τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ανέβει ο Μάριος Γεωργιάδης, όπως γράφει στο Secret των Παραπολιτικών η Σάσα Σταμάτη. Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη και της Νατάσας Μεντεσίδου και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, βρήκε την πριγκίπισσά του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο γοητευτικός πολιτικός έχει ήδη αρραβωνιαστεί, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, αφού γενικότερα κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και θέλει να προβάλλεται μόνο μέσω των βουλευτικών του καθηκόντων. Ποια είναι όμως η μελαχρινή καλλονή, που την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα;

Μάριος Γεωργιάδης

Το όνομά της είναι Ρία Τσούμα, είναι 27 ετών και είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Ελαία» που εδρεύει στην Άνω Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, κάνει μελέτες διακόσμησης και σχεδιασμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με φυτά. Μάλιστα, η ίδια έχει επιμεληθεί τη διακόσμηση πολλών γνωστών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Η σχέση τους μετράει πάνω από ένα χρόνο -γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2017 στην Τήνο. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν στο ίδιο μέρος και ο Μάριος Γεωργιάδης έκανε πρόταση γάμου στην Ρία Τσούμα.