Μύκονος: Ο διάσημος ράπερ French Montana σε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης

French Montana

Μετά τη συναυλία του, ο French Montana απολαμβάνει το μπάνιο του και κάνει ηλιοθεραπεία.

Η Μύκονος κάθε χρόνο συγκεντρώνει αστέρια του θεάματος, που επιλέγουν το νησί για τις διακοπές τους και τη διασκέδασή τους. Ανάμεσα σε αυτούς κι ο διάσημος ράπερ, French Montana, που απόλαυσε χαλαρές στιγμές σε παραλία του νησιού.

Ο French Montana, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της hip hop μουσικής, συνδυάζει δουλειά και διακοπές στην Μύκονο. Μετά την συναυλία που έδωσε στο SantAnna όπου ξεσήκωσε το κοινό, είπε να ξεκουραστεί περνώντας χαλαρές στιγμές στο διάσημο beach bar restaurant της Παράγκας. Ο Μαροκινής καταγωγής καλλιτέχνης με τους πάνω από 30 εκατομμύρια followers στο Instagram απόλαυσε μπάνιο και ηλιοθεραπεία φτάνοντας υπό το βλέμμα των ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας. Ο 38χρονος ράπερ είναι ενεργός στην hip-hop σκηνή από το 2002 με σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Max Β, ο Rick Ross, η J.Lo και άλλοι. Έχει πάρει το ψευδώνυμό του από την γαλλική προφορά του το οποίο συνδύασε με τον αγαπημένο του ήρωα Tony Montana που υποδύθηκε ο Al Pacino στο Scarface. Στο παρελθόν έχει υπάρξει ζευγάρι με την Khloe Kardashian, την Miley Cyrus και την ράπερ Trina.

Έχει αποκτήσει έναν γιο από τον γάμο του με την Deen Kharbouch με την οποία παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν επτά χρόνια αργότερα. Φημολογείται ότι είναι κάτοχος πολλών εξωτικών κατοικίδιων ζώων.

Πηγή: Mykonos Live Tv