My Style Rocks: Από το Big Brother μπαίνει με φόρα στο ριάλιτι μόδας

My Style Rocks

Ποια εντυπωσιακή καλλονή εισβάλλει στο My Style Rocks;

Με νέες προσθήκες συνεχίζεται το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Έτσι, μια… παλιά γνώριμη του σταθμού του Φαλήρου έρχεται με φόρα στο καθημερινό ριάλιτι μόδας προκειμένου να συνδράμει στην προσπάθεια βελτίωσης των ποσοστών τηλεθέασης.

Ο λόγος για την Ευδοκία Τσακλή, την οποία και γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother 2021 όπου και έφτασε μέχρι την τελική τετράδα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η εκρηκτική καλλονή θα μπει πολύ γρήγορα στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Ευδοκία Τσακλή γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι 30 ετών και πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno και house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza. Ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία. Ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση.

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος. Τα τελευταία χρόνια, όπως είχε δηλώσει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.