Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα μαχαίρια με τον σύντροφό της μετά την αίτηση διαζυγίου

Britney Spears

Η απιστία, το προγαμιαίο συμβόλαιο και η βίαιη συμπεριφορά της pop star.

Σοβαρότατη κρίση φαίνεται πως περνά ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον αγαπημένο της Σαμ Άσγκαρι, μετά τις φήμες πως το 29χρονο μοντέλο τσακώθηκε άσχημα με τη δημοφιλή pop star. Όπως μεταδίδει το διεθνές πρακτορείο TMZ, αφορμή στάθηκε μία απιστία της 41χρονης τραγουδίστριας.

14 μόλις μήνες μετά τον λαμπερό τους γάμο, όλα δείχνουν πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Άσγκαρι θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν πως αρκετές φορές η τραγουδίστρια γινόταν βίαιη σε βάρος του συντρόφου της.

«Ήταν θέμα χρόνου ο Σαμ Άσγκαρι να υποβάλει αίτηση διαζυγίου», σημειώνει πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Την ίδια ώρα, η Page Six υποστηρίζει ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει με πρωτοβουλία της τραγουδίστριας προβλέπει πως «όσα χρήματα έχει βγάλει πριν τον γάμο με τον Ασγκάρι είναι προστατευμένα».

Κι αυτό επειδή δημοσιεύματα θέλουν τον 29χρονο ηθοποιό να ζητά να «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022.

Με πληροφορίες από newsit.gr