Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Σαμ Άσγκαρι επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους και την καταγγέλλει για ξυλοδαρμό

Η εμμονή της τραγουδίστριας με τα μαχαίρια και οι αδικαιολόγητες σωματικές επιθέσεις σε βάρος του συζύγου της.

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Άσγκαρι.

Νέες πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν τις σωματικές επιθέσεις της 41χρονης τραγουδίστριας σε βάρος του συζύγου της, σε μερικές περιπτώσεις από τις οποίες χρειάστηκε ακόμα και η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας του ζευγαριού.

Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει πως, κατά τη διάρκεια της εξαετούς σχέσης τους, ο Άσγκαρι είχε εκφράσει συχνά ανησυχίες για τις βιαιοπραγίες της Μπρίτνει Σπίαρς  εναντίον του. Επιπλέον, το 29χρονο μοντέλο υποστήριξε ότι υπήρξε περιστατικό κατά οποίο, ενώ ο ίδιος κοιμόταν στο κρεβάτι τους, η pop star ταράχτηκε και ξεκίνησε να τον χτυπάει, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι. Ο Άσγκαρι, σοκαρισμένος από την επίθεση, απέφυγε να ανταποδώσει τα χτυπήματα.

Μάλιστα, αυτό το ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη στις αρχές του 2023 και συνέπεσε με παπαρατσικές εικόνες που κυκλοφόρησαν και εμφάνιζαν τον Άσγκαρι με μαυρισμένο μάτι και σημάδια δαγκώματος στο χέρι του. Όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν τους μώλωπες και επιχείρησαν να ρωτήσουν το μοντέλο για τα τραύματα, ο Σαμ Άσγκαρι αρνήθηκε να απαντήσει και ζήτησε  να μην φωτογραφηθεί.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως η ανησυχία του Άσγκαρι προέρχεται από την εμφανή εμμονή της 41χρονης τραγουδίστριας στα μαχαίρια.

Ο ίδιος φέρεται να αποκαλύπτει ότι διάφορα μαχαίρια ήταν διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους, συμπεριλαμβανομένης και της κρεβατοκάμαράς τους, ως εργαλείο αυτοάμυνας εξαιτίας της αυξημένης παράνοιας. Δεν είναι λίγες οι πηγές που χαρακτηρίζουν τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς ως επιρρεπή στο να ταράζεται υπερβολικά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.