Μπρίντεϊ Σπίαρς: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες του διαζυγίου

Οι δρόμοι για την pop star και το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως χωρίζουν.

Μαύρα σύννεφα φαίνεται πως σκεπάζουν τον μόλις 14 μηνών γάμο της Μπρίντεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Άσγκαρι, αφού τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τη δημοφιλή pop star και το 29χρονο μοντέλο να έχουν βάλει μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Το ρεπορτάζ του TMZ αναφέρει πως η ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι προήλθε έπειτα από καταγγελία του Άσγκαρι σε βάρος της συντρόφου του για απιστία, ενώ πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον δεν διστάζουν να αποκαλύψουν ότι η τραγουδίστρια έχει υπάρξει αρκετές φορές βίαιη απέναντι στον σύζυγό της.

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή της είδησης για τον χωρισμό της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μία νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να καβαλά ένα άλογο, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς.

«Λέω να αγοράσω ένα άλογο σύντομα! Είναι τόσες οι επιλογές που είναι δύσκολο! Δεν μπορώ να αποφασίσω!», γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας η 41χρονη pop star, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά στο θέμα του διαζυγίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)