«Μπορεί να μένω μόνη μου, αλλά τα ρουχαλάκια μου τα πλένει ακόμα η μανούλα μου»

Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δηλώνει: «Μένω μόνη μου για να λέω ότι είμαι μια 30αρα που μένει μόνη της».

Στο περιοδικό You και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αναστασοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για την σχέση της με την οικογένειά της.

Μαρία Αναστασοπούλου

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Πέρασα πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Ως μοναχοπαίδι πάντα ζητούσα από τον μπαμπά και τη μαμά μου ένα αδελφάκι. Ο μπαμπάς ισχυριζόταν ότι «δεν γίνεται να σου κάνω αδελφάκι, γιατί δεν μπορώ να μοιράσω την αγάπη μου». Μεγάλωσα με πάρα πολλά ξαδέλφια γιατί και οι δυο μου γονείς έχουν πάρα πολλά αδέλφια. Επίσης, θυμάμαι πολύ παιχνίδι.

Σου έλειπε ένα αδελφάκι που τελικά δεν ήρθε;

Δεν ήταν ότι μου έλειπε, αλλά έβλεπα όλο τον κόσμο να έχει αδέλφια και ήθελα κι εγώ. Επειδή όμως ήμαστε μια πολύ μεγάλη οικογένεια, δεν νομίζω ότι μου έλειψε στην ουσία.

Ό,τι ήθελες το έπαιρνες;

Από τη μαμά και τον μπαμπά ακόμα, γιατί ο μπαμπάς και η μαμά σε βλέπουν πάντα ως παιδί. Μπορεί να είμαι 29 στα 30, αλλά οι γονείς μου μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι 14.

[dfp_ads id=236982]

Μένεις μαζί τους;

Όχι, πλέον. Μπορεί να μένω μόνη μου, αλλά τα ρουχαλάκια μου μου τα πλένει ακόμα η μανούλα μου. Οπότε δεν έχω αποσυνδεθεί εντελώς. Μένω μόνη μου για να λέω ότι είμαι μια  30άρα που μένει μόνη της.

Βλέπω ότι επαναλαμβάνεις το 30άρα συνεχώς. Σε αγχώνει η αλλαγή της δεκαετίας;

Δεν με αγχώνει καθόλου, γιατί αυτά τα χρόνια που πέρασαν ήταν πολύ γεμάτα. Θυμάμαι κάθε χρόνο ακριβώς τι γινόταν με τη δουλειά, τις σχέσεις μου… Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να γίνω 25. Μου αρέσει που είμαι 30.

Δεν πιέζεσαι ότι τα χρόνια περνούν και πρέπει να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

Αν πίστευα ότι έπρεπε να είχα κάνει οικογένεια στα 23, πολύ απλά θα το είχα κάνει τότε.

Έχεις γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα;

Ναι, τον έχω γνωρίσει.