Μπέτυ Μαγγίρα: «Θέλω δεύτερο παιδί»

Διαβάστε όσα είπε η Μπέτυ Μαγγίρα στον Γιώργο Σατσίδη

Λάτρης του σινεμά, η Μπέτυ σχολιάζει όχι μόνο τις ταινίες που βραβεύτηκαν με Όσκαρ αλλά και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Kodak Theater. Η έκπληξη είναι ότι το κάνει με τις φωνές των Λάκη Γαβαλά, Μιμή Ντενίση και Κατερίνα Στανίση! 

Η Μπέτυ αποκαλύπτει ότι το όνομά της υπάρχει στη λίστα των υποψήφιων για το Dancing with the Stars αλλά η ίδια δεν το βλέπει θετικά, λέγοντας χαρακτηριστικά «Μετά την αδερφή μου δεν θα πάει και όλη η οικογένεια!». Επίσης εκμυστηρεύεται ότι θέλει να κάνει δεύτερο παιδί. «Με τον Δημήτρη έχουμε πει το 2012 να βάλουμε μπροστά το δεύτερο!».

Στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Σατσίδης συναντάει στο Λος Άντζελες τους Κόλιν ο Ντόνοχιου και Αλις Μπράγκα, πρωταγωνιστές του ανατριχιαστικού θρίλερ «Η Τελετή».  Οι ηθοποιοί αποκαλύπτουν πως πριν τα γυρίσματα παρακολούθησαν αληθινούς εξορκισμούς. Ακόμα, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ εξηγεί στην κάμερα του MTV για ποιο λόγο μετά το Social Network, την ταινία που πρωταγωνίστησε σε όλα τα φετινά κινηματογραφικά βραβεία, αποφάσισε να αφήσει το τραγούδι για χάρη της ηθοποιίας.