Μπέτυ Λιβανού: «Αν ζούσα μαζί με τον πατέρα μου, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα»

Μπέττυ Λιβανού

"Ο πατέρας μου ήταν, όπως συνειδητοποίησα αργότερα, ένας άνθρωπος πολύ συντηρητικός που δεν θα μου έδινε αυτήν την ελευθερία" δήλωσε η Μπέτυ Λιβανού.

Η Μπέτυ Λιβανού έδωσε συνέντευξη στο Gala και στον Πάνο Ζόγκα και μίλησε για το γεγονός ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον πατέρα της σε ηλικία 12 ετών.

«Όταν περνάς την εφηβεία, τακτοποιείς κάποια πράγματα μέσα σου. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικός από τη μητέρα μου, η οποία από ένστικτο έκανε το καλύτερο για εμένα. Με άφησε ελεύθερη κι αυτό με έκανε πιο συγκροτημένη γιατί από νωρίς ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου και έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις της ζωής μου. Ωρίμασα πολύ γρήγορα. Ο πατέρας μου ήταν, όπως συνειδητοποίησα αργότερα, ένας άνθρωπος πολύ συντηρητικός που δεν θα μου έδινε αυτήν την ελευθερία. Αν ζούσαμε μαζί, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Και αυτό το συνειδητοποίησα μεγαλώνοντας.

Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μικρά παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 19 κι εκείνος 21 και κατά κάποιο τρόπο επειδή εκείνη έμεινε έγκυος σε εμένα αναγκάστηκαν να παντρευτούν. Δεν είχε μέλλον αυτή η σχέση. Έτσι, χώρισαν. Ο πατέρας μου έφυγε στην Ελβετία και εγώ έμεινα με την μητέρα μου και ζούσαμε σε ένα σπίτι στην Αγίου Μελετίου δίπλα στο σχολείο μου.»