Μπέττυ Μαγγίρα: «Θεωρήθηκε και γράφτηκε ότι γι’ αυτό έφυγα από το OPEN»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Στον ΑΝΤ1 είναι σαν να ξεκινώ από το μηδέν και να χτίζω κάτι από την αρχή" ομολογεί η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα λίγο πριν μας πει για πρώτη φορά… «I love Σου Κου» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην πολυσυζυτημένη μεταγραφή από το OPEN όσο και

Στον ΑΝΤ1 από φέτος. Πως ήρθε η μεταγραφή;

Η μεταγραφή ήρθε με μια πρόταση. Έτσι γίνεται συνήθως,

Τι είδους δέλεαρ είχε αυτή η πρόταση ώστε να την αποδεχθείς;

Ο ΑΝΤ1 έχει χτίσει το κοινό του εδώ και πολλά χρόνια, είναι από τους πρώτους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας. Είναι ένα μεγάλο κανάλι οπότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι άνθρωποι που μου έκαναν την πρόταση και τα όσα συζητήσαμε μου άρεσαν πολύ και, έπειτα από αρκετή ώριμη σκέψη, πήρα την απόφαση να αλλάξω τηλεοπτική στέγη.

Μεγαλύτερος σταθμός, μεγαλύτερες απαιτήσεις, μεγαλύτερος ανταγωνισμός; Όλα μεγαλύτερα;

Εννοείται! Και μεγαλύτερο στοίχημα αν σκεφτούμε ότι ο ΑΝΤ1 δεν είχε ψυχαγωγική εκπομπή στη συγκεκριμένη ζώνη τα τελευταία χρόνια. Επομένως, είναι σαν να ξεκινώ από το μηδέν και να χτίζω κάτι από την αρχή. Το βλέπω σαν γόνιμο έδαφος και, αν πετύχει η εκπομπή, θα νιώσω διπλή χαρά – τη χαρά για μια καλή εκπομπή που έβαλε ένα νέο σπόρο.

Γιατί πιστεύεις πως δέχθηκες τόσο πολλές ερωτήσεις για την ομάδα σου στο OPEN και το ποιοι θα σε ακολουθήσουν στον ΑΝΤ1;

Γιατί θεωρήθηκε – και γράφτηκε κιόλας – ότι με πίεσαν να αλλάξω την ομάδα μου και γι’ αυτό έφυγα από το OPEN. Κάτι που δεν συνέβη και φυσικά δεν ισχύει.