Μπέσυ Μάλφα: «Έχω τηλεοπτικές προτάσεις! Το πιθανότερο είναι να με δείτε…»

Μπέσυ Μάλφα

"Πάντα έδινα βαρύτητα σ’ αυτά που μου έλεγε η οικογενένειά μου"

Η Μπέσυ Μάλφα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού, μεταξύ άλλων μίλησε για τις κριτικές που έχει δεχθεί.

Υπάρχουν σχόλια από τα οποία «ιδρώνει» το αφτί  σου;

Το θέατρο δεν τελειώνει ποτέ, μαθαίνεις συνέχεια. Τώρα, με τη ευκολία που υπάρχει να γράφει όποιος θέλει όπου θέλει, κανενός το αφτί δεν πρέπει να «ιδρώνει». Αν διαβάσω μια σοβαρή κριτική, με επιχειρήματα, όπου υπάρχει μόρφωση, θα καθίσω να τη σκεφτώ. Πάντα έδινα βαρύτητα σ’ αυτά που μου έλεγε η οικογενένειά μου, οι γνώμες των κοριτσιών μου μετρούσαν ακόμα και τότε που ήταν μωρά. Έχω επίσης κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις. Το πιθανότερο είναι να με δείτε στην τηλεόραση, αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει στα πράγματα.

Πώς καταφέρνεις να δουλεύεις πολύ και παράλληλα  να έχεις αναλάβει την καθημερινή επίβλεψη της οικογένειας και του νοικοκυριού;

Μου αρέσει η ζωή, δεν θέλω να χάσω λεπτό, θέλω να τα χαίρομαι όλα αυτά που κάνω και συμβαίνει αυτό, οπότε δεν με πειράζει που κουράζομαι. Γκρινιάζω λίγο, αλλά μετά προχωράω ακάθεκτη. Ο γιος μου είναι αρκετά μαζί μου, μη σου πω ότι με βαριέται κιόλας, δεν αντέχει… (Γέλια.) Το χειμώνα δούλευα λιγότερο, τα φτιάχνουμε έτσι με το Γεράσιμο, ώστε να μένει κάποιος πίσω. Φέτος βγήκαμε περιοδεία μια… παρέα, φίλοι και συνεργάτες, που είμαστε μαζί πολλά χρόνια, κι αυτό για μένα είναι σαν να μου κάνανε δώρο διακοπές με φίλους.