Μπέρδεψαν γνωστό ηθοποιό με τον Πάνο Μουζουράκη!

Πάνος Μουζουράκης

Η κρίσιμη απόφαση και το αστείο απρόσμενο περιστατικό.

Θα τον δεις να κάνει σαββατιάτικη βόλτα στο Μοναστηράκι φορώντας γυαλιά ηλίου, να στέκεται στους πάγκους με τα αρωματικά κεριά στο Θησείο, να πίνει τον καπουτσίνο του φορώντας βερμούδα στα καφέ της Πανόρμου. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είναι παιδί του κέντρου και μίλησε για την Αθήνα που αγαπάει μίλησε στο περιοδικό Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα.

kalfas

[dfp_ads id=236982]

Ανάμεσα στα μικρά πράγματα που αποκάλυψε το σημείο της Αθήνας που βρίσκει καταφύγιο όταν είναι στεναχωρημένος, αλλά και πως έχει τύχει να τον μπερδέψουν με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο Βράχος της Ακρόπολης

«Όταν είμαι στεναχωρημένος ή θέλω να πάρω κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή μου, θα με βρεις στον Βράχο της Ακρόπολης και στα πέριξ. πρόσφατα πήρα μια μεγάλη απόφαση αλλά δεν θα την μοιραστώ.»

Το Μουσείο της Ακρόπολης

«Πριν από τρεις μήνες περίπου πήγα ξανά στο Μουσείο της Ακρόπολης. Έδιναν κάποιον χάρτη με τον οποίο σαν κυνηγός χαμένου θησαυρού έβρισκες το άγαλμα που θα σε πήγαινε παρακάτω, στο επόμενο, μέχρι να φτάσεις στην έξοδο. Αυτό μου άρεσε μπορώ να πω. Μου άρεσε και που μια κυρία ήρθε να μου μιλήσει πιστεύοντας πως είμαι ο καλλιτέχνης  που λέγεται «Μουζουράκης».