Μπεκατώρου – Μπόσνιακ: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν στον ελεύθερό τους χρόνο…

Μαρία Μπεκατώρου

Όλα όσα είπαν σε συνέντευξή τους…

Στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσαν κοινή συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ. Οι δύο κολλητές φίλες και κουμπάρες αποκάλυψαν πως στον ελεύθερο χρόνο τους πηγαίνουν σε φαρμακεία.

Στο τηλέφωνο, όμως, μιλάτε καθημερινά;

Υ.Μ.: Μπορεί να κάνουμε και μια εβδομάδα να μιλήσουμε.

Μ.Μ.: Όχι Υβόννη, τα παραλές! Άντε να μην τηλεφωνηθούμε για δυο-τρεις μέρες κι αυτό διότι δεν έχουμε την εξάρτηση του τηλεφώνου. Όχι παραπάνω, όμως. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξει μέρα που να μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε μία ώρα.

Τι περιλαμβάνουν αυτές οι κουβέντες;

Μ.Μ.: Τα πάντα! Το τι μαγειρέψαμε σήμερα, για την Ελένη (σ.σ. την 4χρονη κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου), τα προσωπικά μας, τους άντρες μας, τα επαγγελματικά μας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά στην πρώτη ευκαιρία θα πάρω τον καφέ μου και θα κατέβω προς τη Γλυφάδα για να καθίσουμε μαζί στο ατελιέ της.

Υ.Μ.: Κυρίως η Μαρία έρχεται, γιατί εγώ λόγω παιδιού δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα.

Πώς έχει γραμμένη η μία την άλλη στο κινητό;

Υ.Μ.: Εγώ την έχω «Μαράκι μου».

Μ.Μ.: Κι εγώ «Υβόννη μου». Κοίτα, έχω βάλει να βγαίνει και η φωτογραφία σου κάθε φορά που με καλείς. Ξέρεις από πού είναι αυτή η λήψη; Από το φαρμακείο! Να, αυτή είναι μια ωραία διασκέδασή μας! Στον ελεύθερο χρόνο μας πηγαίνουμε στα φαρμακεία!

Τι κάνετε ακριβώς στα φαρμακεία;

Μ.Μ.: Ψωνίζουμε διάφορα.

Υ.Μ.: Κοιτάμε ετικέτες, καλλυντικά!

Στον δρόμο, όταν σας συναντούν μαζί, τι σας λένε συνήθως;

Υ.Μ.: Αντί να μας πειράξουν οι άλλοι, πειραζόμαστε εμείς μεταξύ μας. Βασικά εγώ τη Μαρία, επειδή είναι μια σταλίτσα άνθρωπος. Τη λέω «κοντούλα». Βέβαια, όταν βγαίνουμε έξω, η Μαρία γίνεται αμέσως τρία μέτρα. Ψηλώνει μέχρι τον ουρανό. Γιατί είναι τέτοια η αύρα της και το χαμόγελό της.

Μ.Μ.: Εγώ δεν την πειράζω!

Υ.Μ.: Λες ψέματα, με πειράζεις συνέχεια για τα ελληνικά μου. (γέλια)

Μ.Μ.: Α, αυτό ναι! Η Υβόννη πετάει συνέχεια παράξενες λέξεις που δεν υπάρχουν στα ελληνικά κι εγώ με τον Αντώνη της τις καταγράφουμε και ετοιμάζουμε προσεχώς λεξικό!