Μπάγια Αντωνοπούλου: «Όταν συνειδητοποίησα τη μεγάλη ζημιά, κατέρρευσα»

Μπάγια Αντωνοπούλου

"Θυμάμαι τη βραδιά της έκρηξης, όταν έτρεξα στο σημείο, δεν μπορούσα να αντιληφθώ πως επρόκειτο για τον δικό μας χώρο" εξομολογείται η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου με αφορμή τη συμμετοχή στο μουσικό πρόγραμμα του Alpha. Η όμορφη παρουσιάστρια και μουσική παρτενέρ του Χρίστου Αντωνιάδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην έκρηξη που την συντάραξε πριν από λίγους μόλις μήνες ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να μην επιστρέψει στη βαριά ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπάγια Αντωνοπούλου δήλωσε πως «παραμένω δημοσιογράφος. Θα πω όμως πως με τη βαριά ενημέρωση δεν ξέρω αν θέλω πάλι να ασχοληθώ. Αν προκύψει πρόταση που θα με κάνει χαρούμενη, ΟΚ, αλλά πια δεν συμβιβάζομαι. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω μια κοινωνική εκπομπή, να βγάζω το ανθρώπινο κομμάτι σε άλλους, είτε φιλοξενώ έναν καλλιτέχνη, έναν πολιτικό είτε ένα παιδί σε ορφανοτροφείο».

«Έχω μετανιώσει που έκανα παραπάνω υπομονή από όσο άξιζε επαγγελματικά, ενώ έβλεπα και ήξερα πως υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορώ να ξεπεράσω».

Όσον αφορά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο σε κτίριο όπου στεγαζόταν το γραφείο και η επιχείρηση της, η Μπάγια Αντωνοπούλου αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για νέα εγκαίνια σε λίγο καιρό. «Είμαστε στη διαδικασία που ξαναφτιάχνουμε το μαγαζί του συντρόφου μου. Θυμάμαι τη βραδιά της έκρηξης, όταν έτρεξα στο σημείο, δεν μπορούσα να αντιληφθώ πως επρόκειτο για τον δικό μας χώρο. Νόμιζα πως κάλυπτα ρεπορτάζ. Όταν συνειδητοποίησα τη μεγάλη ζημιά, κατέρρευσα».