«Μου στέλνουν συνεχώς γυμνές φωτογραφίες και βίντεο! Μια κοπέλα τις προάλλες…»

«Μου στέλνουν και άντρες! Δεν με νοιάζει αν είναι gay! Αν είναι ευγενικός στην προσέγγισή του, απαντάω ευγενικά»

Ο Δημήτρης Δερμετζόγλου, ο γοητευτικός ταχυδρόμος του Πάμε Πακέτο, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη και μίλησε για την συμπεριφορά των γυναικών απέναντί του, που όπως τόνισε, κάποιες από αυτές, του στέλνουν συνεχώς γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

[dfp_ads id=236982]

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει fan για σένα;

Μου στέλνουν συνέχεια στα social media γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Αλλά εγώ το παίρνω στην πλάκα. Μια κοπέλα τις προάλλες που μου έστελνε τέτοια βίντεο έγραψε το όνομά της στο χέρι της για να μου αποδείξει ότι δεν είναι ψεύτικος ο λογαριασμός της.

Άντρες σου στέλνουν;

Ναι, και αν κάποιος είναι ευγενικός στην προσέγγισή του απαντάω ευγενικά. Δεν με νοιάζει αν είναι gay. Δεν λέω «Α, στις γκόμενες απαντάω, ενώ στους άντρες όχι». Θέλω να υπάρχει μια ευγένεια.

Αλήθεια, είσαι τόσο ευγενικός όσο δείχνεις; Σου τη δίνει να σε λένε καλό παιδί;

Πρέπει να με δουν στο γήπεδο πόσο ευγενικός είμαι. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει κολλήσει η στάμπα του καλού παιδιού. Δεν λέω, ακούγεται ωραίο στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικός και ξενέρωτος αυτός ο τίτλος. Δεν θα απαντήσω εγώ για τον εαυτό μου αν είμαι καλό παιδί, απλώς θα πω ότι είμαι ένας άνθρωπος με τα καλά και τα κακά του, που όμως δεν θα γίνει ποτέ προσβλητικός και δεν θα πατήσει επί πτωμάτων για να πετύχει τους στόχους του.