«Μου πρότειναν να πάω στο Nomads! Με πήραν τηλέφωνο και γελάσαμε πολύ»

Nomads

«Παιδί μου, δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Είναι πολύ δύσκολα και θαυμάζω τους γνωστούς μου που έχουν πάει…».

Ο Αργύρης Αγγέλου έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση που απέρριψε από το Nomads.

Η τηλεόραση σού λείπει καθόλου;

Πάρα πολύ. Ξέρεις τι μου λείπει περισσότερο; Τα γυρίσματα, η όλη διαδικασία. Το να πάρω τα σενάρια στο χέρι, να μελετήσω, την επόμενη ημέρα να πάω στο γύρισμα με τον καφέ και το κουλούρι μου. Όλη αυτή η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Δεν μου λείπει το να δω την μούρη μου στο γυαλί. Αυτό, όχι, δεν μου λείπει. Τα γυρίσματα, όμως, μου λείπουν! Μακάρι να μου ξανασυμβεί!

Θα έβλεπες τον εαυτό σου σε ρόλο παρουσιαστή ή συμμετέχοντα σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Ωχ, θεέ μου! (γελάμε). Reality εννοείς; Μου πρότειναν να πάω στο «Nomads». Ναι, το έζησα κι αυτό! Με πήραν τηλέφωνο και γελάσαμε πολύ. Παιδί μου, δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Είναι πολύ δύσκολα και θαυμάζω τους γνωστούς μου που έχουν πάει και μου έχουν πει τι κινδύνους κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Ο οργανισμός μετά κάνει πολύ καιρό για να συνέλθει. Οι παίκτες εκεί πληρώνονται με τη βδομάδα. Εμένα θα με πλήρωναν με την ώρα! Γιατί δεν νομίζω ότι θα κατάφερνα να ξεπεράσω το 8ωρο! (γελάμε) Δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Αργύρης Αγγέλου

Ισχύει ότι σου έγινε πρόταση να πας στο «Your Face Sounds Familiar», του ΑΝΤ1;

Ναι, μου το πρότειναν. Είναι πάρα πολύ ωραίο, μου αρέσει, όταν μπορώ το βλέπω, αλλά δεν είμαι σε φάση να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω να κάνω κάτι άλλο κι όχι μία από τα ίδια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!