«Μου φαίνεται μαρτυρικό να απαντάω σε ερωτήσεις για το Next Top Model»!

Next Top Model

"Κατέβηκα από τον τρίτο όροφο με μία κουβέρτα που μου κρατούσε η Νάιλα, έπεσα πάνω σε κάτι κεραμίδια, πέρασα από χωράφια και πήδηξα από μάντρες με περιφράξεις"!

Μόδα, φιλόδοξα κορίτσια έγκλειστα σε ένα σπίτι, σκληροπυρηνικοί κριτές, ίντριγκες και ξεμαλλιάσματα. Το Next Top Model έχει ό,τι χρειάζεται ένα fashion reality και επιστρέφει στο Star 9 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου του επεισοδίου.  Αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του Οκτώβρη και να ολοκληρωθεί τον Γενάρη μέσα σε 24 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας που θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα.

Τα casting έχουν ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 700, ενώ προγραμματίζονται μεγάλες οντισιόν σε Αθήνα, Κρήτη, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Η παραγωγή αυτές τις ημέρες κάνει ραντεβού με πρόσωπα από τον χώρο της μόδας που τα προορίζει τόσο για την κριτική επιτροπή αλλά και για δευτερεύοντες ρόλους. Επικρατέστερη για την παρουσίαση είναι η βετεράνος του show Βίκυ Καγιά που θα μπορούσε να αναλάβει το project παράλληλα με το Shopping Star ενώ υποψήφιες είναι και η Κάτια Ζυγούλη με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο φωτογράφος-παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος, η fashion blogger Έλενα Γαλύφα, ο designer Απόστολος Μητρόπουλος και οι φωτογράφοι Ρούλα Ρέβη και Δημήτρης Σκουλός είναι επίσης μερικά από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι της παραγωγής. Μάλιστα, το πιο extreme όνομα που ακούστηκε ήταν εκείνο της Patricia Field ενδυματολόγου του Sex and the City.  Όσο για την Τζένη Μπαλατσινού, το όνομά της ακούγεται έντονα για το Project Runaway που προβλέπεται να γίνει στο Epsilon.

[dfp_ads id=236982]

Φέτος, το Next Top Model αναζητάει κορίτσια που ξεφεύγουν από τα κλασικά και τετριμμένα πρότυπα ομορφιάς και εστιάζει στη διαφορετικότητα. Αυτό σημαίνει ότι στο show μπορεί να δούμε ένα plus size μοντέλο, ένα κορίτσι με ξυρισμένο κεφάλι, γεμάτο τατουάζ ή ακόμα και την Ελληνίδα Winnie Harlow.

Και ενώ οι συντελεστές αναζητούν τα νέα fashion icon/μοντέλα/reality stars, το Down Town και η Νάνσυ Φαφούτη αναζήτησαν τις πρώην celebrities του Next Top Model οι οποίες μοιράστηκαν την εμπειρία τους και εξήγησαν τι κάνουν σήμερα.

Η Μonika Kwiecien βαριέται να μιλάει για το Next Top Model

«Μου φαίνεται μαρτυρικό να απαντάω σε ερωτήσεις για το Next Top Model» είπε στη σύντομη συνομιλία μας η Monika, που υπήρξε ίσως το πιο πολυσχολιασμένο πρόσωπο του show. Τα έντονα χαρακτηριστικά της που έσπαγαν τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς έκαναν πολλούς να την αμφισβητήσουν, αλλά εκείνη κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του 1ου κύκλου του Next Top Model που τελικά κέρδισε η Σεράινα. Σήμερα εργάζεται ως personal trainer και αρθρογράφος σε fitness περιοδικό, ενώ συνεχίζει παράλληλα το modeling.

Η Ντένια Αγαλιανού έκανε όντως διεθνή καριέρα

Από το Next Top Model 1 η Ντένια το 2017 βρέθηκε πρωταγωνίστρια σε μια από τις πιο διάσημες σειρές της μεξικανικής τηλεόρασης με τηλεοπτικό κοινό σε 26 χώρες, το Synchronia. Ζει τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό και ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή της. «Όταν ήμουν στο Next Top Model ούτε καν το φανταζόμουν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μου. Όταν περνούσα από τα τρία πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, που ήμουν σε αυτή τη φάση της αλλαγής, ήμουν μόνη εντελώς μόνη σε ξένη χώρα, ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μιλούσα ισπανικά, μπήκα σε μια δραματική σχολή με τόσο ανταγωνισμό, μετά κέρδισα υποτροφία, βραβεύτηκα καλύτερη ηθοποιός στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, ένα έργο του Τένεσι Γουίλιαμς, εκεί ξεκίνησαν όλα. Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός κάποια στιγμή στη ζωή μου, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα έως εδώ. Ότι θα μιλούσα ισπανικά καλύτερα από ελληνικά, δεν φανταζόμουν ότι θα μιλάω πέντε γλώσσες, ότι θα είχα τέσσερα πτυχία στα 25 μου. Δεν φανταζόμουν ότι θα τραγουδάω, ό,τι όμως κάνει, ό,τι έχω καταφέρει το έχω κάνει με πολύ πόνο. Με πολλές θυσίες, γιατί τα τρία χρόνια που σπούδαζα υποκριτική, δεν είχα καμία ζωή, σε μια ηλικία δύσκολη, δεν ήμουν πολύ μικρή, να δουλεύω παράλληλα, να σπουδάζω 17 ώρες την ημέρα, πολύ δύσκολη περίοδος, με πολύ κλάμα, πολύ ζόρι, αλλά τα κατάφερα» είχε δηλώσει στο DT πριν από λίγο καιρό.

Η Σιντορέλα Τόλη νίκησε αλλά πέρασε δύσκολα

Η νικήτρια του 2ου κύκλου σήμερα είναι 24 χρονών και δηλώνει κατενθουσιασμένη με το comeback του show. «Όταν είδα τη διαφήμιση χάρηκα πάρα πολύ και είπα από μέσα μου “θέλω να ξαναπάω, μπορώ;”. Άλλωστε, είχα πολύ όμορφες αναμνήσεις από το show. Η πιο δυνατή ήταν όταν άκουσα το όνομά μου ως νικήτρια. Δεν το πίστευα. Όσο για την πιο δυσάρεστη εμπειρία, ήταν όταν τα κορίτσια πήγαν στο Παρίσι και αναγκάστηκα να μείνω πίσω τις τρεις πρώτες μέρες επειδή είχα πρόβλημα με τα χαρτιά μου». Πόσο τη βοήθησε, όμως, η νίκη της; «H αλήθεια είναι ότι με βοήθησε αλλά βγήκα από το παιχνίδι μία εποχή που μόλις ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα. Βέβαια, από τότε ασχολούμαι μόνο με το modeling, είχα πολύ καλή ανταπόκριση από την Ασία και συγκεκριμένα από την Κίνα. Τα τελευταία τρία χρόνια πηγαινοέρχομαι και κάνω καταλόγους, φωτογραφίσεις, επιδείξεις, τα πάντα. Τους αρέσω».

H Σεράινα Καζαμία αγνοείται

Η νικήτρια του 1ου κύκλου σήμερα ασχολείται επιλεκτικά με το modeling, ταξιδεύει, κάνει yoga, ski και αναρρίχηση και συνηθίζει να αλλάζει αριθμό τηλεφώνου για να μην την εντοπίζουν.

Η Ευαγγελία Κουταλίδου φόρεσε το ρούχο της Madonna

Μπορεί να κατέκτησε τη δεύτερη θέση του NTP στον 2ο κύκλο, όμως η 28χρονη σήμερα Ευαγγελία δεν θεωρεί ότι το show της άλλαξε τη ζωή. «Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό συνέπεσε με μία πολύ ακατάλληλη περίοδο, ακριβώς πάνω στην κρίση. Είχαν σταματήσει οι παραγωγές, οι φωτογραφίσεις οπότε δεν θα έλεγα ότι βοήθησε αρκετά. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να με επιλέξουν για κάποιες δουλειές. Όμως δεν έχει σημασία, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και έκανα φιλίες». Μέσα σε όλα αυτά, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Jean Paul Gautier στο Παρίσι. «Ήταν από τις πιο έντονες στιγμές και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μάλιστα, off camera με έπιασαν οι συνεργάτες του και μου είπαν να δοκιμάσω ένα ρούχο που είχε ράψει για τη Madonna, για να το δει πάνω μου». Τις όμορφες αναμνήσεις φρόντισε να κρατήσει στο μυαλό της η Ευαγγελία γι’ αυτό και δεν είδε ποτέ ούτε μισό επεισόδιο του show. «Καμιά φορά μπορεί να αλλοιωθούν πράγματα ή να κοπούν στο μοντάζ. Οπότε επέλεξα να μην το δω ποτέ για να κρατήσω την ανάμνηση που έχω» είπε. Σήμερα ασχολείται ακόμα με το modeling με κορυφαία στιγμή τη συνεργασία της με τον σχεδιαστή παπουτσιών Giuseppe Zanotti αλλά και τη συμμετοχή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Ντουμπάι. Μόλις πέρυσι, η Ευαγγελία παντρεύτηκε στις Σπέτσες τον σύντροφό της Γιώργο που είναι επιχειρηματίας.

Η Στεφανία Παπαγιάννη αφοσιώθηκε στα παιχνίδια αναγραμματισμού

Είναι από τις ελάχιστες κοπέλες του 2ου κύκλου που ποτέ δεν ξεχάστηκαν αφού εδώ και πέντε χρόνια παρουσιάζει τα κλασικά παιχνίδια αναγραμματισμού σε διάφορα κανάλια. Τα τελευταία τρία χρόνια, μάλιστα, τα γυρίσματα γίνονται από τη Γερμανία όπου πλέον ζει μόνιμα μαζί με τη δύο μηνών κόρη της. Πώς όμως επηρέασε τη ζωή της και τι έχει να θυμάται από το show; «Από το Next Top Model λίγο πολύ όλα τα κορίτσια επωφελήθηκαν. Αυτό που θυμάμαι από τα παρασκήνια είναι τα κορίτσια να έχουν έντονο το συναίσθημα της αγωνίας, τις δοκιμασίες, τις πλάκες και τις συζητήσεις που κάναμε» είπε στο DT.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να γίνει κριτής στο NTM 3

Ίσως πρόκειται για την πιο δημοφιλή παίκτρια που πέρασε από το show. Έγινε viral για τα καυστικά της σχόλια προς τις συναδέλφους της και τη σέξι εικόνα της. Πώς όμως έμαθε ότι θα γίνει το καινούργιο Next Top Model; «Έχω επαφές με Χάρη Χριστόπουλο, εκείνος μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει το νέο Next Top Model. Μου φάνηκε τρομερό που θα επιστρέψει στην τηλεόραση και θα μπορέσουν να αναδειχτούν νέα μοντέλα. Δεν έχω συζητήσει με την παραγωγή αλλά πραγματικά θα ήθελα πολύ να συμμετέχω στο συγκεκριμένο show είτε σαν κριτής είτε σαν σύμβουλος των κοριτσιών» είπε στο DT.

Η Δήμητρα, μάλιστα, μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία απόδρασης από το μακρινό 2009. «Αν και είχαμε φύλαξη βγήκα κρυφά έξω από το σπίτι του Next Top Model για να δω έναν φίλο μου και δεν με κατάλαβε κανείς. Για την ακρίβεια, κατέβηκα από τον τρίτο όροφο με μία κουβέρτα που μου κρατούσε η Νάιλα, έπεσα πάνω σε κάτι κεραμίδια, πέρασα από χωράφια και πήδηξα από μάντρες με περιφράξεις.  Η Νάιλα βρισκόταν στο πάνω μπαλκόνι με έναν φακό που αναβόσβηνε και ήξερα ότι στο ένα σινιάλο έπρεπε να επιστρέψω, στα πολλά όχι. Έμεινα μισή ώρα και το έκανα επειδή είχα την ανάγκη να δω έναν φίλο. Στην επιστροφή, επειδή δεν μπορούσα να ξανανέβω από εκεί που κατέβηκα σκαρφάλωσα πάνω περνώντας μέσα από μία τριανταφυλλιά. Την επόμενη μέρα όλοι με ρωτούσαν γιατί είσαι καταγρατζουνισμένη και δεν ήξερα τι να τους απαντήσω».

Η παίκτρια που συνδέθηκε με κάποιες ίντριγκες, μάλιστα, σχολίασε τις απέλπιδες προσπάθειες που έκαναν οι δημοσιογράφοι της παραγωγής προκειμένου να τις ανακατώσουν: «Την ώρα που δίναμε μία συνέντευξη στο booth οι δημοσιογράφοι μας έλεγαν “η τάδε είπε αυτό για σένα σε ένα πηγαδάκι και δεν το άκουσες”. Και εκείνη την ώρα είσαι on camera και λες “α έτσι είπε;” και ούτω καθεξής».  Η Δήμητρα σήμερα κάνει modeling «από χόμπι» όπως αναφέρει, ασχολείται με μία σειρά αξεσουάρ που έχει κυκλοφορήσει και προωθεί στο instagram διάφορα brand. Η ίδια όμως με 100.000 followers στο Instagram νιώθει από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του Next Top Model;  «Η αλήθεια είναι ότι από αυτό που μου λένε διάφοροι δημοσιογράφοι είναι ότι ήμουν από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες. Αυτό συνέβη γιατί δεν τα παράτησα ποτέ ενώ τα περισσότερα κορίτσια δεν ασχολήθηκαν καν με τον χώρο της μόδας» απάντησε κλείνοντας με μια φαρμακερή ατάκα.