«Μου είναι αδιανόητο ο καθένας γκέι να βγαίνει και να λέει ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί…»

Διονύσης Ζάχος

«Τα παιδιά δεν είναι κούκλες.»

Στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε ο Διονύσης Ζάχος, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα υιοθετούσε παιδί, ενώ του είναι αδιανόητο να αποκτούν οι γκέι παιδί.

Θα υιοθετούσες ένα παιδί; Όχι δεν θα υιοθετούσα παιδί, γιατί είμαι μόνος μου και προσπαθώ να μεγαλώσω εμένα. Θεωρώ ότι ένα παιδί θα πρέπει να μεγαλώνει με πρότυπα, εννοώ των γονιών, τα αρχέτυπα, με πατέρα και μάνα. Μου είναι αδιανόητο ο καθένας γκέι να βγαίνει και να λέει ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο.

[dfp_ads id=236982]

Καλά κάνουν που τους έχουν δώσει οι νόμοι διάφορες οδούς να φτάνουν εκεί, αλλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε γκέι και να λέει: «Θέλω να γίνω πατέρας, θέλω να κάνω οικογένεια» και να έχει μια άλλη σεξουαλική ζωή, να συναναστρέφεται με άντρες, να έχει τελείως διαφορετική ζωή μέσα στην κοινωνία. Όταν το παιδί αυτό θα μεγαλώσει και θα πάει στο σχολείο, το bullying που θα υποστεί το σκέφτεται; Ο εγωισμός να γίνω πατέρας και να έχω ένα παιδί; Τα παιδιά δεν είναι κούκλες.

Σου είναι αδιανόητο να αποκτούν παιδί οι γκέι; Μου είναι τελείως αδιανόητο να κάνουν παιδί οι γκέι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!