«Μου είχε πει για την Δέσποινα Βανδή… αυτή κάνει την Άννα Βίσση, τι να την κάνουμε εδώ»;

Άννα Βίσση

"Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ωραίος, είναι παιδαράς»!

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για το γιο του, Νάσο, που το Σάββατο το βράδυ μαζί με τη Ζόζεφιν βγήκαν οι μεγάλοι νικητές στο Just the 2 of us. Ο επιχειρηματίας, που έχει χαράξει μια από τις μεγαλύτερες πορείες ως ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην Αθήνα μιλάει για την επιτυχία του γιου του, εξηγεί στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη, γιατί δεν έπαιξε σε ταινία στην Αμερική και, τέλος, σχολιάζει τη συμφιλίωση της  Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του σόου.

Πώς αισθάνεσαι που ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Just the 2 of us;

Ο Νάσος είναι ωραίος. Είναι παιδαράς και τα λέει κιόλας. Μου το είπε και η Βίσση και με πήρε τηλέφωνο και ο Πασχάλης Τέρζης. Ο Νάσος το έχει σπουδάσει το αντικείμενο, απλά δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα. Κάποια στιγμή όμως του μπήκε μέσα του η επιθυμία να δοκιμάσει. Χάρηκα πολύ που πήγε καλά. Χάρηκα περισσότερο που αποφάσισε να ασχοληθεί πάλι με την καλλιτεχνία. Ο Νάσος έχει τελειώσει το Εθνικό, έκανε σπουδές στο USL στο Λος Άντζελες. Ήδη τον είχαν κλείσει για ταινία στην Αμερική, αλλά την ώρα που πήγε για τα γυρίσματα δεν τον άφησαν γιατί δεν είχε την πράσινη κάρτα. Μετά πήγε Ινδία, τα είχε παρατήσει, αλλά χαίρομαι πολύ που επέστρεψε.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα για τον Νάσο και το χαρακτήρα του…

Κάποια στιγμή ήθελε να αφήσει και το Εθνικό Θέατρο και με φώναξε ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και μου είπε «κύριε Παπαργυρόπουλε, αυτό το παιδί είναι γεννημένος ζεν πρεμιέ, τον χρειάζεται το σανίδι του θεάτρου». Πράγματι, τελείωσε το Εθνικό. Μετά έκοψε για κάποιο λόγο και χαίρομαι που επανήλθε.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Επειδή είσαι και ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίας στη νυχτερινή Αθήνα, πώς σου φάνηκε που τα «βρήκαν» η Βίσση με τη Βανδή;

Κοίτα, εγώ το ήξερα ότι κάποια στιγμή αυτό το πράγμα θα γινόταν και μπράβο στον Κοκλώνη, που τα έφερε από δω τα έφερε από εκεί και έγινε αυτό που έγινε με τη Βίσση και τη Βανδή. Δεν νομίζω ότι είχαν να μοιράσουν τίποτα. Η Βίσση ξέρει την αξία της, η Βανδή σίγουρα πήρε τα βήματα της Βίσση κι εξελίχθηκε. Παλιά, κάποια στιγμή όταν είχα τη Βίσση και έψαχνα να βρω νέα κορίτσια, της είπα είναι μια ωραία κοπέλα, η Βανδή, και μου είχε πει ο Καρβέλας «αυτή κάνει τη Βίσση, τι να την κάνουμε να κάνει εδώ». (Γέλια.) Επόμενο ήταν, έξυπνη είναι και η Βανδή, έφτασε εδώ που έφτασε. Πολύ καλά κάνανε οι δυο τους που βρεθήκανε. Δεν είχαν διαφορές, απλώς ο Τύπος τις έκανε αντίζηλες. Μακάρι να είχα ένα μεγάλο μαγαζί να τις έπαιρνα και τις δύο μαζί.